Off The Grid - elindult az early access

  • Írta: pandaril
  • 11 órája
  • Megjelenés
Link másolása
Az Off The Grid egyelőre korai hozzáférésben érhető csak el mindhárom platformon, és az idén várható a teljes megjelenés is. A készítők a legelvetemültebb és legvadabb battle royale játékot ígérik

Neill Blomkamp, a District 9 és az Elysium rendezőjének csapata nem kisebb feladatra vállalkozott, minthogy elkészítse a világ legjobb és legvadabb battle royale játékát úgy, hogy közben egy érdekes cyberpunk világot épített köré és készítenek hozzá egy igen sötét tónusú történetet is. Több évnyi fejlesztés után pedig már elérhető a játék korai hozzáférésben.

A TPS Off the Grid nemcsak battle royale, hanem részben kimenekítős lövölde is, így a legpontosabb meghatározás a PvPvE lenne. A túlélésen és az ellenfeleink leölésén túl a zsákmány kimenekítése is a célunk lesz, amire szükségünk is lesz a fejlődéshez. A művégtagokkal szerelt harcosoknak a haláltól sem kell félniük, lévén a három gaming óriáscég szövetségéből született "sport" kutatási részlete gond nélkül tudja őket klónozni. 

Az Off The Grid számos történet orientált küldetést is tartogat, így azoknak is megéri az ingyenes játékkal tennie egy próbát, akiket nem vonz a mindenki mindenki ellen multiplayer. A játék GYIK-rovatában kitérnek rá, hogy az Off The Gridben vásárolhatunk NFT-ket, viszont ezek teljesen opcionálisak. A játék már játszható is PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...