Squadron 42 - 2026-ban fog megjelenni

Link másolása
Ma tartották az idei CitizenCon első napját, ami sok részlet mellett szolgált egy kiemelt információval is, hivatalos megjelenési dátumot kapott az egyjátékos kampány.

A Star Citizen valószínűleg az egyik leginkább megosztóbb játék, ami valaha készült fejlesztés alatt állt, rekord összegű támogatást (2024. májusáig 700 millió dollár) tudott bezsebelni, rekord idejű fejlesztési idővel rendelkezik (2011-ben indult a project), és mindemellett eddig nem derült ki, hogy mikor lesz kész az alkotás.

Azt már évekkel ezelőtt megtudtuk, hogy igazából 2 játék készül, a Star Citizen online módja mellett a Squadron 42 egy egyjátékos történet lesz. Az idei CitizenCom első napján végre fény derült, hogy mikor érkezhet a single kampány. Akinek van 9 órája végignézni a mai nap teljes felvett anyagát, az biztos sok hasznos információval gazdagodik a teljes Star Citizen univerzummal kapcsolatban, de a könnyebbség kedvéért a linkelt videó a Squadron 42-vel kapcsolatos résznél indul, ha mégsem, akkor 7 óra 30 percig érdemes tekerni.

Maga Chris Roberts vezeti fel az élő gameplayt, ami a játék elejétől enged betekintést a program jelenlegi állapotába, így megcsodálhatjuk a karakterek, a felszerelés, és űrhajók megvalósítását, a játékmenet részleteit, illetve szemügyre vehetők az ellenséges faj képviselői és repülői is és néhány bug is. Körül-belül 90 percig mozog a Squadron 42, az anyag végén pedig Roberts elmondja, hogy 30-40 órányi játékidővel számolhatunk majd és 2026-os megjelenéssel.

4.
4.
Stagrider
Vajon lesz valami épkézláb története? Mert ha ennyi idő alatt nem tudtak hozzá összetákolni egy Mass Effect szintű sztorit, akkor minőségi tartalom hiányában hiába lesz minden aprólékosan lemodellezve, dögunalmas lesz. Én legalábbis így látom.
3.
3.
Zisten
Amit ezek művelnek az szégyen.
Már rég meg kellett volna jelenni neki.
És még 2 év? LOL!
2026ba meg azt mondják majd 2028.

Amennyit dolgoztak rajta nem 30-40 óra játékidő kellene legyen, hanem 300-400 óra.
2.
2.
Raam989
Dehogy fog ez megjelenni 2026-ban... :D
1.
1.
Shao Kahn
A készítők kinyalhatják! Én 2025-re vártam a játékot! Brühühü!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...