Hírarchívum - 2024. július

A Plaion segítségével kerül a boltokba a Marvel 1943: Rise of Hydra

Kiadóra lelt a Skydance Games második világháborús Marvel-játéka. Az Embracer Group alá tartozó Plaion eddigi egyik legnagyobb fogása lehet Amerika Kapitány és a Fekete Párduc története.

Megérkezett a Visions of Mana demója

A Mana-sorozat méltatlanul régóta várt új része egy hónap múlva a boltokba kerül, de már most tehetünk egy próbakört a játékkal! Érdemes lesz, hiszen jutalmak és egy egyedi sztori vár ránk a próbaverzióban.

Diablo IV: Vessel of Hatred - így jött létre a Spiritborn

A Diablo IV első nagy expanziójával nemcsak egy új zóna, de egy eddig sosem látott új kaszt is csatlakozik a játékhoz. Most a fejlesztők saját tollvonásain keresztül láthatjuk, hogyan alkották meg a Spiritbornt.

HWSW: Most a Samsunggal hadakozik a Fortnite készítője

Az Epic Games nem ért egyet a Samsung Auto Blocker funkciójának frissítésével, ezért tiltakozásul levette népszerű játékát a Galaxy Store-ból - számol be a HWSW.

Warhammer 40.000: Space Marine II - az űrgárdisták arzenálja

Egyszerűen nem tudunk betelni a Warhammer 40.000: Space Marine II látnivalóival. A legújabb rövid kedvcsináló Titus halálosztó eszközeit mutatja be, de vethetünk egy pillantást a Tyranid hordákra is.

Elhunyt Tony Pankhurst, a The Dark Pictures Anthology színésze

Szomorú hír érkezett az estére, a videojátékos körökben leginkább a The Dark Pictures-játékokból ismerős Tony Pankhurst a mai napon elhunyt. A színész 67 éves volt.

Harry Potter: Quidditch Champions - a játékmenetbe nyújt betekintést az új trailer

Látványos ízelítőt kapott a szeptemberben érkező új Harry Potter játék, a Quidditch Champions. Az trailer alapján megismerkedhetünk a játékmenettel és a karakter alkotás rendszerével is.

Visions of Mana - traileren a játékban szereplő elementálok

Újabb trailer érkezett az augusztus végén megjelenő fantasy RPG-hez a Visions of Manához. Az friss ízelítő részletes betekintést nyújt a játékmenetbe és az elementálok használatába.

Megkapta az utolsó frissítését a Content Warning

Egy jó ideig nem fog több patch érkezni a Content Warninghoz, azonban más platformokra is meg fog jelenne a kooperatív túlélő horror. A hírt az X-en jelentette be a kiadó.

140 ezer sornyi párbeszéd lesz a Dragon Age: The Veilguardban

Lesz mit olvasnunk, hallgatnunk az új Dragon Age-játékban. A maga 140.000 sorával a The Veilguard megelőzi a sorozat előző részét, az Inquistiont, melyben 88 ezer sornyi dialógus volt található.