Hírarchívum - 2024. július

Super Monkey Ball Banana Rumble - erre számíthatunk még 2024-ben

Bejelentették, hogy milyen bővítésekre számíthatunk még idén AiAi kalandjához, és jócskán el leszünk látva ingyenes, illetve fizetős tartalmakkal is. Szeptemberig tudjuk pontosan mikre számíthatunk majd, az utána érkezőket viszont még homály fedi.

College Football 25 - több mint 5 millióan játszottak az első héten

Túlszárnyalta a várakozásokat az EA Sports College Football 25, hiszen már a megjelenés utáni első héten több, mint 5 millió játékos próbálta ki az időtöltést – derül ki az EA pénzügyi jelentéséből.

Mafia: Definitive Edition - hivatalosan is érkezik Game Pass-be

Két hét múlva már további kiadások nélkül élvezhetik a Game Pass-előfizetők az eredeti Mafia-játék felújított változatát, mely alatt a Mafia 3 motorja dübörög és melyben kibővített szkriptet, háttérsztorikat és extra átvezetőket is találhatunk.

Wildermyth - konzolokra tart a taktikai szerepjáték

Konzolokra tart a Worldwalker Games taktikai szerepjátéka, a fantasy stílusú Wildermyth. Az eddig PC-exkluzív cím ráadásul fizikai formában is meg fog jelenni. Most trailert kapott a konzolos kiadás.

Helldivers 2 - traileren a Freedom's Flame prémium warbond

Trailert kapott a Helldivers 2 augusztusban érkező új prémium warbondja, a Freedom's Flame, ami rengeteg új tartalommal fogja gazdagítani a bogárirtós military sci-fit.

Utawarerumono: ZAN - PC-portot kap az anime stílusú akciójáték

PC-re is megjelenik az Aquaplus anime stílusú hack&slash akciójátéka, az Utawarerumono: ZAN. Az eredtileg 2018-ban megjelent Playstation 4-exkluzív cím a Steam platformon lesz elérhető.

Neverness to Everness - traileren a nyíltvilágú RPG

Trailert kapott a Hotta Studio nyíltvilágú szerepjátéka, a Neverness to Everness. Az Unreal Engine 5-ben készült anime stílusú játék a városi felfedezésre fog koncentrálni.

Beta Decay - megmutatta magát a disztópikus akció-RPG

Újabb alacsony polygonszámú játék van készülőben, ezúttal a Rotoscope Studios gondozásában. A disztópikus, szerepjátékos elemekkel tarkított akció-horror a beta decay címre hallgat.

Teljesen az új Fable-játékon fog dolgozni a Playground Games új stúdiója

Egy újabb stúdiót nyitott a Playground Games, ami teljes egészében az új Fable-játékon fog dolgozni, míg a központban tovább folynak a munkálatok a Forza Horizon-szérián.

Hatalmasat kaszál Robert Downey Jr. az MCU-s visszatérésével

Vasember meghalt, éljen soká Doctor Doom! Robert Downey Jr. visszatér a Marvel moziverzumához, közben pedig iszonyatmód teletömi a zsebét. A sztár a Russo tesóknál is zsírosabb fizura számíthat.