Hírarchívum - 2024. július

Tudjuk kit fog alakítani Giancarlo Esposito az új Amerika Kapitány-mozifilmben

Azt már tudtuk, hogy a Breaking Bad - Totál szívás sztárja is szerepelni fog az új Amerika Kapitány-mozifilmben. Most viszont az is kiderült, hogy Sidewindert fogja alakítani.

Megvan az alcíme az MCU Fantasztikus Négyes-mozijának

First Steps alcímmel fog érkezni az új Fantasztikus Négyes mozifilm, ami már a Marvel Filmes Univerzumának, az MCU-nak is részét fogja képezni.

Traileren a Pingvin

Trailert kapott a 2022-es Batman-mozi spin-off sorozata, a Pingvin. A címszereplő életére fókuszáló krimi sorozat Gotham City alvilágába fog betekintést nyújtani.

Visszatér Robert Downey Jr. az MCU-ba

Az új Avengers-filmben vissza fog térni Robert Downey Jr., ráadásul nem is akárkinek a szerepében fog tetszelegni az egykori Vasember. A hírt a San Diegó-i Comic-Conon jelentették be.

Bejelentették a Kill The Shadow-t

Új játékot jelentett be a 663 Games. A Kill The Shadow egy oldalnézetes, fejtörőkkel tarkított nyomozós kaland lesz. A bejelentés mellé trailer és ingyenes demó is társul.

Friss előzetesen a World of Goo 2

2008-ban jelenet meg a 2D Boy puzzle játéka, az összesen 2 ember által készített, trutymókból építkezős ügyességi játék, ami több díjat is magáénak tudhat. Második része megjelenés előtt 1 héttel ütős kedvcsinálót kapott.

The Walking Dead: Daryl Dixon - már biztosan lesz 3. évad

A The Walking Dead egyik legnépszerűbb karaktere minden kétséget kizáróan Daryl. A Norman Reedus által alakított szereplő saját sorozatot is kapott, aminek bejelentették a készülő 3. évadát.

Készül a Dexter folytatása

Az eredeti sorozat lefutása után 2021-ben érkezett a New Blood, ami a tervek szerint lezárta volna a sorozatgyilkos kalandjait, de úgy tűnik most mégis folytatódik a széria, sőt, Michael C. Hall még az előzmény sorozatban is felbukkan majd, mint narrátor.

Valorant - nyílt bétába lépett konzolokon

A zárt béta után most már kódok és macera nélkül is bárki becsatlakozhat a nyílt bétába, a PlayStation 5 és az Xbox Series X/S játékosok tudnak majd egymással játszani, viszont a PC és konzol verziók között nem lesz ilyen átmenet.

Lenyűgöző cinematic trailert kapott a World of Warcraft: The War Within

Már régen megszoktuk, hogy a Blizzard trailerei láttán rendre a padlón marad az állunk, ez pedig nincs másképp az új WoW-kiegészítő nagy, hivatalos előzetesénél sem. Indul a Worldsoul Saga első felvonása!