Hírarchívum - 2024. július

Ez lehet a Starfield második kiegészítőjének a címe

Egy szivárgás alapján úgy tűnik, megvan, hogy mi lesz a címe a Starfield második kiegészítőjének. Az ezzel foglalkozó jogi dokumentumot az X-en posztolták ki.

Újra pörög a Lost Soul Aside

Az idei ChinaJoy műsorán beszélgethettek az érdeklődők a fejlesztőkkel, és egy kis játékmenetet is láthattunk a készülő alkotásból, bár pontos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk.

Az első részben szivárogtatnak a Subnautica 2-ről a fejlesztők

A késztők a játék időkapszula funkcióját használták fel arra, hogy a második részből származó képernyőképeket osszák meg a játékosokkal. Hogy mikor kapunk hivatalos bejelentést, az persze ezekből sem derül ki.

Ma zár be az Xbox 360 áruháza

A megvásárolt játékokat még évekig letölthetjük majd, ráadásul számos akciós cím is vár minket az utolsó pillanatban, viszont így is több mint 200 játék válik elérhetetlenné holnaptól.

Funko Fusion - sztorielőzetes érkezett

Idén ősszel szívbajt kaphat minden gyűjtő, hiszen életre kelnek a Funko POP! figurák! Nagy a kalamajka a játékgyárban, és csak rajtunk múlik, hogy rendet tegyünk - természetesen a kedvenc franchise-ainkból összeverbuvált karakterek oldalán.

Tömény horror a Hellboy: The Crooked Man új előzetese

Ha a meredek stílusváltás eddig nem lett volna egyértelmű, akkor a Hellboy: The Crooked Man legújabb kedvcsinálója minden kételyt elhesseget. Nem szívbajosoknak készül az új film.

Hamarosan érkezhetnek az új Borderlands-játék hírei

Randy Pitchford nehezen tud titkos tartani, és egy interjúban izgatottan árulta el, hogy már gőzerővel dolgoznak valami újon, és nemsokára számíthatunk egy izgalmas bejelentésre a franchise kapcsán.

Hibás döntések vezettek a Life By You elkaszálásához

A Paradox Interactive vezérigazgatója az év közepi jelentésében fejtette ki a játék lelövésének körülményeit, és bár a második negyedév gyenge volt a cég számára, még mindig profitálnak a korábbi játékaikból.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tartalmas hét áll előttünk akár a régi-új játékok megjelenését, akár a filmpremiereket nézzük, bár ez utóbbi talán érdekesebb lesz a streamingszolgáltatások rajongóinak.

8 percig mozog az Astro Bot

8 percnyi gameplay érkezett a közelgő Playstation-exkluzív játékból, az Astro Botból. A kedves hangulatú platformer játékot a ChinaJoy2024-en demózták, itt készült a felvétel is.