Hírarchívum - 2024. július

Fatal Fury: City of the Wolves - Billy Kane is csatlakozik a karakterrostához

Tegnap tartották Shanghai-ban a ChinaJoy videojátékos rendezvényt, melynek keretein belül felfedték a legújabb karaktert, aki a Fatal Fury: City of the Wolves karakterrostáját fogja erősíteni. Üdvözöljétek Billy-t!

Demót kapott a Deathbound PlayStation 5-ön

Egy hónappal a PC-s demó megjelenése után a PlayStation-tábor is tehet próbát az egyjátékos, csapat alapú soulslike-kal az augusztus eleji megjelenésig.

Lehúzták Steamen az Earth Defense Force 6-ot

Az általános indoklás meglepő, ugyanis nem a játék optimalizációja az ok, hanem az, hogy a kiadó kihagyta azt a követelményt a játék adatlapjáról, hogy egy aktív Epic Games fiók is szükséges hozzá.

Megvan az Epic Games Store következő heti játéka

Ha mindig is arra vágytunk, hogy fejszés medvével vágjunk rendet az erdőt és annak vadvilágát veszélyeztető, kizsákmányoló emberek között, akkor a LumbearJacket nekünk találták ki.

13 percnyi játékmenet szivárgott ki a Star Wars Outlawsból

Az, hogy a kiszivárgott videó már nem elérhető, elegendő bizonyíték annak eredetiségéről, ráadásul olyan játékmeneti elemek is kiszivárogtak, mint a Sabacc-játék.

A taktikán van a hangsúly az EA Sports FC 25 új videójában

A játékmeneti mélymerülés a realizmusra és a valós taktikák implementálására helyezi a hangsúlyt, az új rész mechanikák terén több és jobb lesz, mint az elődje.

Augusztusban jön a hivatalos PS VR2 Steam app

Az alkalmazás lehetővé teszi a Sony virtuális valóság szemüvegének és a hozzá tartozó kontrollereknek a használatát olyan PC-n elérhető VR-játékok esetében, mint a Half-Life: Alyx.

Demót kapott a Rise of the Ronin

A próbaverzió igen bőkezű a terjedelmét illetően, az első komolyabb főellenségig van lehetőségünk játszani a játékkal, az előrehaladásunk pedig természetesen tovább vihető a teljes játékba.

Késik a S.T.A.L.K.E.R 2, megint

A korábbi tervekhez képest is majdnem három hónappal később, november második felében jelenik csak meg a GSC Game World játéka. De legalább a bejelentés egy stílusos trailert is kapott.

Előzetessel jelentették be az Angst: A Tale Of Survival érkezését

Hangulatos új túlélő játékot mutatott be az ingyenes mobiljátékairól híres Cherrypick Games, a sejtelmes átvezetőkből viszot nem derül ki milyen lesz a játékmenet.