Hírarchívum - 2024. július

Egy volt Rockstar fejlesztő szerint csalódni fogunk kicsit a GTA VI-ban

Hatalmas várakozás övezi a készülő Grand Theft Auto-játékot, ami nem meglepő, hiszen a Rockstar sztár-játéksorozatának a legújabb epizódjáról beszélünk, azonban egy volt Rockstar fejlesztő szerint kicsit csalódni fogunk a játékban.

Shadows of the Damned: Hella Remastered - megvan a megjelenési dátum

A Shadows of the Damned: Hella Remastered régóta várt felújított változata végre megjelenési dátumot kapott, sőt már élnek is az előrendelések. Nézzük is meg a bejelentővideót.

Rengeteg újítással jön a Madden 25

Az amerikai futball egyik legnevesebb sorozatának új része augusztusban érkezik, most pedig egy igen komoly betekintést kaptunk a játékmenetet érintő újítások listájáról.

Nyilatkozatot adott ki a Ubisoft az Assassin's Creed Shadows kapcsán

A francia kiadó egy hosszú posztban reagált a játékot ért kritikákra, tette mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb ellenérzést váltsa ki a sorozat rajongóiból.

Holnap bekerül a Game Passbe a Call of Duty: Modern Warfare III

Ami eddig csak pletyka volt, immár valóság: a tavalyi CoD-epizód teljes egészében elérhetővé válik az Xbox Game Pass előfizetői számára, és csak egyet kell aludni.

Roadmapet kapott az EA Sports WRC

Az ősszel megjelent ralis játék még ebben a hónapban bővül a hatodik szezonnal, de az ősszel érkezik a szezonális kiegészítő, illetve még két további DLC-re is számíthatunk.

Augusztusban érkezik a Helldivers 2 első nagyobb frissítése

A hónap elején még több küldetéstípussal, még több nehézségi szinttel és még több bogárral érkezik a játék eddigi legnagyobb tartalmi frissítése, de számíthatunk pár meglepetésre is.

Befutott a Joker 2 új előzetese

A 2019-es sikerfilm folytatása ősszel érkezik majd, de addig is fokozzuk a hangulatot egy új előzetessel, amelyben a két főszereplő az őrület közepén lassan egymásra talál.

Steamre tart a Skull and Bones

Egy hónap múlva a Ubisoft AAAA-játéka befut a Valve kikötőjébe, és a kalózos móka immár a Steamen is elérhetővé válik. Ettől még ugyanúgy kelleni fog egy Ubisoft-fiók.

Cataclismo - már itt az early access

Tegnaptól már elkezdhettük felhúzni várfalainkat korai hozzáférésben a rémségek hordái ellen, a Digital Sun tower defense játéka végre elérhető PC-re.