Hírarchívum - 2024. július

Warframe: 1999 - még idén megjelenik a retrofuturisztikus kiegészítő

Még több infót kaptunk a Warframe ingyenes kiegészítőjéről, ami 25 évvel fogja visszarepíteni a játékosokat az időben. Az erősen retro hangulatú trailert a Tennoconon mutatták be.

Hunt: Showdown - kiszivároghatott a next-gen update

Az ESRB oldalán tűnt fel a Hunt: Showdown 1896 című játék. Sokan úgy gondolják a Crytek lövöldéjének augusztusra ígért next-gen frissítését takarhatja a cím.

SNK vs. Capcom: SVC Chaos - több platformra is megjelenik a kultikus verekedős játék

Több platformra is bejelentették a 2003-as kultjátékot, a SNK vs. Capcom: SVC Chaos-t. Az eredetileg árkád játékgépekre megjelent játék holnap fog elstartolni a három újabb platformon.

2XKO - nem lesz pay-to-win a Riot Games új játéka

Nem lesz pay-to-win a League of Legends készítőinek új játéka, 2XKO. Az ingyenes verekedős játékról a vezetőproducer, Tom Cannon és a kreatív igazgató, Shaun Rivera osztott meg részleteket.

MultiVersus - Szamuráj Jack és Beetlejuice is ringbe száll

Az EVO 2024 alkalmával a Player First Games lerántotta a leplet a MultiVersus legújabb hőseiről. A második szezon sztárja Szamuráj Jack lesz, akit később Beetlejuice követ a csatatérre.

Így harcol Juno, az Overwatch 2 legújabb hőse

Egyenesen a Marsról érkezik az Overwatch 2 legújabb támogató hőse, Juno. A korábban csak Space Rangerként emlegetett karakter a tizenkettedik szezonnal csatlakozik az online lövöldéhez.

17 percig mozog a Soulframe

Végre mozgásban is láthattuk a Digital Extremes készülő MMO-ját, a Soulframe-et. A fejlesztők az idei Tennoconon streameltek több mint negyedórát a játékból.

VLADiK BRUTAL - augusztusban megjelenik az indie disztópikus FPS

A S.T.A.L.K.E.R. nyomdokaiban jár a Narko Games disztópikus lövöldéje, a VLADiK BRUTAL. Az augusztusban megjelenő indie FPS a címéhez hűen ultraerőszakos játékmenetet ígér.

Érkezik az Endzone 2 korai hozzáférése

Nyár végén indul a Gentlymad Studios túlélő szimulátorának, a posztapokaliptikus környezetben játszódó Endzone 2-nek az early access fázisa. Most ránézhetünk a friss előzetesre.

Sonic X Shadow Generations - visszatér pár ismerős helyszín

A legújabb előzetesben Shadow főszereplésével a SEGA egymás mellé rakva szemlélteti a három korábbi Sonic epizódjából áthozott, és jelentős ráncfelvarráson átesett pályáit.