Hírarchívum - 2024. július

Deadpool & Rozsomák - hamis információk keringhetnek a neten

Mint kiderült egy interjúból a Marvel tudatosan terjesztett félinformációkat azzal kapcsolatban, hogy kik tűnhetnek fel a legújabb Deadpool-filmben.

No Man’s Sky - PS5 Pro-frissítést találtak az adatbányászok

Épphogy kijött a majd’ 8 éves játék legújabb nagyobb frissítése, már adatbányászok estek neki az újonnan érkezett fájloknak és megtalálták a játék PS5 Pro verziójához tartozó grafikai beállításokat.

Július 24-én érkezhet a Game Pass katalógusába a Modern Warfare III

A híresztelések, pletykák szerint eddig is lehetett sejteni, hogy még ebben a hónapban elkezdenek becsorogni az Xbox előfizetésébe a Call of Duty-játékok, a sort pedig a tavalyi Modern Warfare III kezdheti, és most több forrás is egy konkrét dátummal állt elő.

Reagált a Microsoft az FTC vádjaira

A hatóság a múlt héten élesztette fel a vita lángját, viszont a cég sem hagyta annyiban az FTC bírósághoz intézett levelét, és a vádakat félrevezetőnek titulálta.

HWSW: Egyre nehezebben csorognak új előfizetők a Netflixhez

Eddig egyenletesen növekedett a Netflix mind előfizetői szám, mind bevétel tekintetében, de a növekedés visszafogottabb tempóra váltott - írja a HWSW.

Vendégkarakter érkezik a Street Fighter 6-ba

Az ősszel a Fatal Fury egyik ikonikus szereplője, Terry Bogard is tiszteletét teszi a Capcom bunyós mókájában, kapott is egy kis kedvcsinálót az alkalomból. A karakter az ősszel érkezik.

Tekken 8 - Heihachi lesz a következő DLC karakter

A széria ikonikus főgonoszát a hetedik rész végén győzték le végleg, most azonban már tudjuk, hogy valahogyan sikerült feltámadnia, és a nyolcadik rész harmadik DLC karaktere lesz.

Új kedvcsinálót kapott az Arcane második évada

Ugyan az évad érkezéséig még bőven van idő, azért a Netflix a saját gyártású sorozatának új kedvcsinálóját már elérhetővé tette, igaz, nem sok minden derül ki belőle.

A Cyberpunk: Edgerunners karaktere is csatlakozik a Guilty Gear: Strive-hoz

Az Arc System Works lerántotta a leplet a Guilty Gear: Strive negyedik szezonjának tartalmairól. Négy új karakterrel bővül a bunyós játék, köztük Night City egyik legtehetségesebb netrunnerével, Lucy-vel.

A nagy stúdiókról beszélt a Warframe feje

Meglátása szerint azonnal megtérülő befektetést és tökéletes indulást várnak el, ez viszont nem életszerű. A kiadók túl gyorsan kihátrálnak a játékaik mögül, így azok nem tudnak kiteljesedni.