Hírarchívum - 2024. július

Alien: Rogue Incursion - Itt vannak az első screenshotok

Nagy erőkkel készül a Survios VR-os Alien-játéka, ami ha minden jól megy, még idén a frászt hozza majd a vállalkozó szellemű játékosokra. A stúdió végre megosztott pár képet a közeledő projektből.

Csúszik a mobilos The Division és Rainbow Six is

Idei megjelenésre számítottunk a Rainbow Six: Mobile és a The Division: Resurgence esetében is, a Ubisoft azonban még nem áll készen arra, hogy piacra eressze a két mobilos címet.

Tekken 8 X Chipotle - paprikás lesz a hangulat

Újabb kollaborációval rukkolt elő a Bandai Namco, ezúttal a mexikói ételeiről híres Chipotle étteremlánccal álltak össze, a játékban néhány kiegészítőt tudunk megszerezni teljesen ingyen.

Visszatérne a Capcomhoz két befejezetlen ügy miatt Hideki Kamiya

Hideki Kamiya szívesen elkészítené a PlayStation 2 egyik gyöngyszemének, az Okaminak a folytatását, sőt a Viewtiful Joe 3-at is időszerűnek érzi az öreg róka.

Dragon Ball Daima - októberben érkezik

Tavaly ősszel jelentették be a franchise legújabb sorozatát, ami sajnos egyben Akira Toriyama utolsó munkája lett, most pontosabb megjelenési időt is kaptunk a legújabb előzetes mellé.

Deadpool & Rozsomák - megérkezett az utolsó kedvcsináló

Kevesebb mint egy hetet kell várni még Wade Wilson és Logan közös kalandjáig. A Deadpool & Rozsomák július 25-én fog debütálni a magyar mozikban, ennek alkalmából az utolsó kedvcsináló is megérkezett.

Fortnite - Jack Sparrow is tiszteletét teszi az Epic Games sikerjátékában

A Karib-tenger kalózaival lépett kollaborációra a Fortnite, aminek következtében a mai naptól elérhetővé vált a Curse Sails Pass. Így most már a Disney méltán híres kalózai is részei lettek az Epic battle-royale játékának.

Surfpunk - bejelentették a tengerparti kooperatív akció-szerepjátékot

Bejelentette új játékát a Double Stallion. A Surfpunkban óriási rovarokat kell majd irtanunk, power armor helyett azonban szörfdeszka, sivatagos bolygó felszín helyett pedig tengerparti környezet fogja jellemezni a játékot.

Megmutatta magát az Overthrown

Traileren a Minecraft és a The Legend of Zelda játékmenetét ötvöző akció-kaland játék, az Overthrown. A Brimstone játéka gyűjtögetésről, városépítésről és persze harcról fog szólni, 6 fős kooperatív móddal megspékelve.

Bejelentették a The Good Old Days-t

Bejelentésre került a Yokogo Systems platformere, a The Good Old Days. A metroidvania stílusú játék a 80-as évek ifjúsági filmjeit idéző hangulattal és csodás pixelart grafikával fog visszarepíteni minket a "régi szép időkbe".