Hírarchívum - 2024. július

Bemutatták a No Man’s Sky legújabb frissítését

A majd’ 8 éves játék felettébb kedvezőtlen indulását senkinek sem kell bemutatni, azonban azóta a fejlesztők rendbe hozták mind a játék állapotát, mind a játék marketingjét és folyamatosan ingyenes frissítésekkel bombázták a játékosokat. A mostani lesz 2020 óta a legnagyobb csomag.

Bejelentették az Orcs Must Die! Deathtrappet

Folytatódik a népszerű Orcs Must Die!-sorozat, melyben nem túl meglepő mód orkokat kell gyilkolásznunk különféle csapdák segítségével. A legújabb rész 4 fős co-op módot, roguelite fejlődést és még sok mást ígér. Nézzük is meg a kedvcsinálót!

Bejelentették az Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Clubbot

Egy héttel ezelőtt a Nintendo egy rejtélyes videót közölt, melyben arra keresték a választ, hogy ki az az Emio. A látottak arra engedtek következtetni, hogy a japán cég végre egy horrorkalanddal kápráztat el minket, azonban most kiderült, hogy ez nem így lesz.

Életnagyságú Xenomorphot állítottak ki Los Angelesben

Már csak 1 hónapot kell várni az Alien: Romulus mozis premierjére, egy Los Angelesben található moziban ennek apropóján egy 1:1 modellel promózzák a kult-horror sorozat legújabb részének eljövetelét.

Célegyenesben a Chrono Sword

Idén érkezik konzolokra és PC-re a kickstarteres soulslike dark-fantasy. A felülnézetes pixelart stílusú játék szintén ebben az évben Steam-es korai hozzáféréssel debütál.

Itt a TMNT: Mutants Unleashed első előzetese

Végre mozgásban is látható a tavalyi Tini Nindzsa Teknőcök-mozi videójátékos folytatása, sőt, azt is megtudhattuk, hogy a pontos megjelenési dátum szeptemberről átkerült október közepére.

Konzolokra is jön a kastélymászós party játék

Még idén várható a Crossy Road Castle konzolos megjelenése, a kompetitív multis játék 10 tornyot és több mint 150 féle megnyitható karaktert és kosztümizációs elemet fog tartalmazni.

Project Motor Racing - a Giants Software égisze alatt készül el a GTR és a Project CARS utódja

Egymás markába csapott a Straight4 Studios és a Giants Software. A szokatlan frigy eredménye, hogy a farmsimekre szakosodott német cég lesz a keményvonalas versenyszimulátor kiadója.

M3GAN 2.0 címmel érkezik majd a sci-fi horror

Nem lustálkodnak a Blumhouse-nál, Új-Zélandon hozzáláttak a M3GAN folytatásának forgatásához, jövő tavasszal újra lecsap a gyilkos baba.

5 új játékkal bővül a héten az Xbox Game Pass

Még csupán a hónap derekánál tartunk, de ismét újabb, érdekes címekkel bővül az Xbox előfizetéses játékkönyvtára. Kettő ezek közül már játszható, de a legnagyobb dobásokra sem kell pár napnál többet várnunk.