Hírarchívum - 2024. július

A The Witcher 4 fog a leghamarabb megjelenni a készülő CDPR játékok közül

Több projekten is dolgozik a CD Projekt Red, egész konkrétan a The Witcher 4-en, a Cyberpunk 2077 folytatásán és a The Witcher Remake-en. Most már tudjuk, hogy ezek közül leghamarabb a The Witcher 4 fog elkészülni.

Ingyen játszható a Star Citizen

A Foundation Festival keretén belül egy hétig ingyenesen játszható a Star Citizen. Legalábbis a játéknak az a szelete, ami elkészült belőle, ugyanis megjelenési dátum még továbbra sincs.

Bioshock 4 - időmanipulációs képességről árulkodhat egy kiszivárgott screenshot

Az elmúlt napokban beindultak a találgatások a Bioshock-franchise negyedik etapjával kapcsolatban, most pedig egy screenshot is kiszivárgott, melyen időmanipulációs és mágneses képességek nyomaira bukkanhatunk.

Dungeonborne - megérkezett a hivatalos gépigény

Nemsokára korai hozzáférésbe lép a belsőnézetes dungeon crawler, a Dungeonborne. Most pedig befutott a gépigény is, ilyen vas kell a Mithril Interactive akció-szerepjátékához.

Nem lesz élőszereplős Driver adaptáció

Viszont a Ubisoft elmondása szerint továbbra is terveznek az autós franchise-zal, amiből 13 éve nem érkezett új rész. Kérdés, hogy pontosan mire is gondolnak a franciák.

Kellemes meglepetésnek tűnik a Concord

Bár a hivatalos leleplezés után rengeteg kritika érte a játékat, az zárt béta hétvége eddigi visszajelzései alapján ígéretesnek tűnik a Firewalk hero shootere.

Befutottak az első vélemények Borderlands-filmről

Az előzetes kritikák szerint "szörnyű" és "egyáltalán nem vicces" az augusztusban érkező mozi. A rajongók szerint viszont ezzel válik a film a játékok hű adaptációjává.

Szeptemberre csúszott a Warhammer 40.000: Rogue Trader DLC-je

A Void Shadows eredetileg augusztusban jelent volna meg, a csapat a végső símítások elvégzése miatt döntött a kiegészítő elhalasztásán. Remélhetőleg tényleg sikerült is nekik a tökéletesítés.

Túl a 10 millió játékoson a The First Descendant

Hiába merültek fel problémák és vádolták meg a készítőket plágiummal, úgy fest, hogy ez mit sem csorbított az érdeklődésen. A Nexon ingyenes játéka rendkívül népszerű.

Folytatást kaphat a Journey to the Savage Planet

Hivatalos bejelentésről még nem beszélhetünk, viszont a fejlesztőstúdió levédette a folytatás lehetséges címét, viszont ennél többet egyelőre nem tudni még a játékról.