Hírarchívum - 2024. július

Egy új PS VR2-es játékot jelentettek be, egy másikat pedig jobban szemügyre vehetünk

A mai nap egy új PSVR 2 játékot jelentettek be, illetve egy már bejelentett alkotásról kaptunk több információt és egy új videót is. VR-rajongóknak kötelező!

Metro Awakening – új információk láttak napvilágot

Új képeket, történetelemeket, illetve az előrendelői ablakot is megosztotta a Vertigo Games, a játék kiadója és fejlesztőcsapata. Megjelenési dátummal még mindig nem tudtak szolgálni.

NBA 2K25 – megvan a megjelenési dátum és a kiadások is

Megvan, hogy mikor számíthatunk a nagysikerű kosárlabda-játéksorozat legújabb iterációjára, sőt azt is felfedték, hogy milyen kiadásokra fizethetünk majd be, de a sztárjátékosok is bemutatkoztak, akik a játék dobozán fognak tetszelegni.

Augusztusban jelenik meg a Deathbound

Új előzetes formájában érkezett a megjelenési dátum, a modern korban garázdálkodó halhatatlan lovagok még nyáron tiszteletüket teszik szinte minden platformon.

Most már biztos, készül a Shrek 5 mozi

Az eddig pletykaként kezelt információk tisztázásra kerültek, a készítők bejelentették a várva várt folytatást, sőt, a pár másodperces videó mellé még megjelenési dátumot adtak.

Változnak az Xbox Game Pass előfizetések

Eljött az elkerülhetetlen, többet kell majd fizetni a Microsoft online játékos szolgáltatásaiért, de változik a legolcsóbb előfizetési forma is.

Remake készül a legendás westernből

Több mint egy fél évszázada már, hogy az Egy maréknyi dollárért beindított valamit a mozikban, és most ennyi év elteltével megpróbálják Gianni Nunnari vezetésével feldolgozni.

Megjelenési dátumot kapott a Veritus

Két hónapja jelentették be a retró stílusú akció-szerepjáték megjelenését, máris itt a megjelenési dátum. Július közepén érkezik PC-re, csupán 7 dolláros áron.

Életmentő bugra bukkantak a Helldivers 2 játékosai

Valaki rájött, hogy az amúgy halálos kimenetelű zuhanás közbeni emote-olás megmagyarázhatatlan okból tompítja az esést. A rajongók mellett az Arrowhead CEO-ja is megtartaná a mókás hibát.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree – útmutató a kezdéshez

A FromSoftware legendás alkotásának DLC-je pont olyan tökéletes lett, mint ahogyan azt vártuk, ám a nehézségi szintet nem lőtték alább. Most összeszedtünk pár trükköt, amik segíthetnek a gördülékenyebb kezdésben!