Hírarchívum - 2024. július

A tervezettnél hamarabb készülnek el a Blumhouse Games játékai

Eredetileg következő játékukat 2026-ban adták volna ki, azonban a fejlesztések annyira jó ütemben haladnak, hogy a következő már idén érkezik, jövőre pedig további 3 követi.

Befutott az első előzetes az Agatha All Alonghoz

Hónapokra vagyunk már csak a premiertől, szeptemberbe érkezik a legújabb MCU-sorozat a Disney+ streaming platformjára, ami a korábbiaktól kicsit eltérő műfajt képvisel majd.

Apex Legends - kétszer annyiba fog kerülni a battle pass, mint eddig

Sok újítást fog hozni a Respawn Entertainment battle royale FPS-ének 22. szezonja. Az egyik ilyen a battle pass rendszer átalakulása, ami így már kétszer annyiba fog kerülni, mint eddig.

Az Overwatch 2 x Transformers crossover a legjobb dolog, ami a játékkal eddig történt

Mindezt mondjuk úgy, hogy egyelőre még csak rajzfilmes előzetest kaptunk a holnap rajtoló kollaborációhoz. Miközben az egyik szemünk nevet, a másik sír, sejtvén, hogy az event nem kíméli majd a pénztárcát.

50 millió játékossal rajtolt el a Zenless Zone Zero

Elképesztő rajtot vett a Genshin Impact és a Honkai: Star Rail készítőinek legnagyobb őrülete, a Zenless Zone Zero. Alig bár nap alatt már félszázmillió letöltéssel büszkélkedhet az új waifu-hajkurászós RPG.

Határozatlan ideig késik a Cities: Skylines II konzolos változata

Habár a városépítős menedzsmentjáték PC-s kiadása már tavaly ősz óta játszható, a konzolos kiadás még mindig várat magára. A Paradox továbbra sem tudott dátumot biggyeszteni a portra.

F1 - Brad Pitt versenyautót vezet és piszkosul jól áll neki

Oké, a 60 éves filmsztárt a való életben inkább nem ültetnénk egy Forma 1-es autó pilótafülkéjébe, de a jövő nyáron érkező F1-film trailere azért alaposan megdobogtatta a szívünket.

Bezárt a Piranha Bytes, a Gothic és az Elex fejlesztőstúdiója

Huszonhét évnyi múlttal a háta mögött volt kénytelen lehúzni a rolót a Piranha Bytes. A német fejlesztőcsapat a dark fantasy stílusú szerepjátékok veteránja volt, a legnagyobb sikert pedig a Gothic-szériával érték el.

HWSW: Ismét behódolt az Apple az oroszoknak

Több tucat VPN-szolgáltatást vett le a cupertinói cég az App Store-ból, a Kreml a nagy platformok üzemeltetőin keresztül próbál sikeresebben leszámolni a kerülőutakkal - írja a HWSW.

Disney Pixel RPG – új mobiljátékot jelentettek be

A japán Apple Store-on és Google Play Store-on bukkant fel lényegében a semmiből a Disney Pixel RPG, melyben olyan világok találkoznak, melyeknek nem lenne szabad, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy rendet tegyünk az univerzumok között.