Hírarchívum - 2024. július

Új játékon dolgoznak az L.A. Noire fejlesztői

Az 1940-es évek Los Angelesébe fog elkalauzolni minket az L.A. Noire volt fejlesztőinek új játéka, a pszichológiai thriller Sowden House. A hírt a játék zeneszerzője, Freyja Garbett osztotta meg az Instagramon.

Tizenegy év után új játékosrekordot döntött a Final Fantasy XIV

Töretlen sikernek örvend a Square Enix MMORPG-je, a Final Fantasy XIV Online, tizenegy évvel az A Realm Reborn megjelenése után is sorra dőlnek meg a játékosrekordok. A Dawntrail expanzió rengeteg játékost vonzott be.

Több mint 20 év után végre megjelent a Kien

A fejlesztők még 2002-ben kezdték meg a munkálatokat a Nintendo Game Boy Advance konzoljára szánt játékon, a kiadásig azonban már nem jutottak el. 22 év után azonban végre megjelent.

Zenless Zone Zero - launch traileren a miHoYo legújabb nagy dobása

A Genshin Impact fantasy környezete és a Honkai: Star Rail sci-fi témái után egy posztapokaliptikus városi settingben gurít nagyot a Zenless Zone Zero. A várva várt játék végre megérkezett, lessünk bele az új előzetesbe és ismerkedjünk meg a történettel is!

Bemutatkozott a Bleach: Rebirth of Souls

Egyetlen karcsapás is elég a győzelemhez vagy a bukáshoz. A Bandai Namco az amerikai AnimeConon rántotta le a leplet a legújabb Bleach-játékról, mely a Rebirth of Souls alcímet kapta. Lássuk az első előzetest!

Íme, a Luigi’s Mansion 2 HD nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Nintendo és a Gamekapocs közös nyereményjátéka. A tét három darab Luigi’s Mansion 2 HD ajándékcsomag volt, úgyhogy nincs is más hátra, mint lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

Leálltak az Arkham Asylum-sorozat munkálatai, de még van remény

Leállította a Max az Arkham Elmegyógyintézetre fókuszáló Batman-sorozat munkálatait. A Matt Reeves és Antonio Campos vezette projekt azonban még megmenekülhet.

EA Sports FC 25 - megvan a dátum és az árazás

Habár egyelőre még csupán szivárgásról beszélünk, megbízható forrás lengette be az EA idei focis játékának a megjelenési dátumát, árazását és a premiert megelőző masszív korai próbaidőszak részleteit is.

HWSW: Eddig volt titok, hogy betörtek az OpenAI-hoz

Az incidens még a tavalyi év elején történt, de a cég végül úgy döntött, hogy nem hozza nyilvánosságra az ügyet, és nem tájékoztatja a hatóságokat sem, mert nem tartotta nemzetbiztonsági kockázatnak az esetet - írja a HWSW.

Vérdíjat tűztek ki az Escape from Tarkov csalóinak fejére

A fejlesztők implementáltak egy rajongói ötletet, aminek értelmében ha jelentünk egy csalót, játékon belüli valutával jutalmaznak minket, ha tiltásra kerül az illető.