Hírarchívum - 2024. július

Flintlock: The Siege of Dawn – újabb trailer érkezett

A varázslat, puskapor és letűnt istenek kalandja már lassan egy hete aranylemezre került, a fejlesztők pedig úgy látszik kezdik rendesen felcsigázni a játékosok kedvét, hiszen egy újabb betekintővideó érkezett a játékról, ezúttal mind a narratívszálba, mind a játékmenetbe bepillantást kaptunk.

Assassin’s Creed Shadows – ki vannak akadva a japán játékosok

Annak ellenére, hogy már jó pár hete bemutatkozott teljes valójában az Assassin’s Creed-széria legújabb, ázsiai része, még csak most adtak hangot kiborulásuknak a japán játékosok, de ezt aláírásgyűjtéssel tették, hogy megakadályozzák a játék megjelenését.

A Quiet Place: The Road Ahead – megérkezett az első sztoritrailer

A Saber Interactive kiadásában és a Storming Games fejlesztésében készülő horrorjáték a népszerű filmsorozaton alapszik, azonban egy teljesen eredeti történetet fog elmesélni, amihez most végre megérkezett az első trailer is.

Palia – felvásárolta a fejlesztőket a Daybreak

A Singularity 6 stúdióját felvásárolta a Daybreak stúdió, míg az utóbbit olyan játékok miatt ismerhetjük, mint a Planetside 2 vagy épp a DC Universe Online, addig az előbbi felelős a Paliáért. Az egyesüléssel azt ígérik, hogy tovább fogják javítani a Paliát.

Bejelentésre került a Transformers: Galactic Trials

Még ebben az évben számíthatunk az árkád verseny-, illetve robotos harcjátékra, mely a Tranformers-univerzumban fog játszódni. Az egyperces kedvcsináló egész sokat elárul arról, hogyan is kéne elképzeljük a játékmechanikát, hiszen autó formában fogunk versenyezni, de robot formában fogunk harcolni.

Ixion – konzolokra tart a díjnyertes sci-fi városépítős játék

A Kasedo Games kiadásában és a Bulwark Games fejlesztésében készült űrváros-építős játék végre konzolokra is be lett jelentve, sajnos azonban még egy kicsit várnunk kell arra, hogy PlayStation-, illetve Xbox-konzolokon is élvezhessük a szimulátort.

Ezekkel a címekkel bővül a Game Pass júliusban

Mint azt már megszokhattuk, az előfizetéses modellek havi forgásban vannak, így az Xbox Game Pass is, most pedig kiderült, hogy mire számíthatnak az előfizetők júliusban. Spoiler: nagyon sokszínű a felhozatal!

Xbox-konzolokra is megjelenik a Darkest Dungeon II

Az eredeti bejelentés szerint csak PlayStationre és Nintendo Switchre érkezett volna meg július közepén a Darkest Dungeon II konzolos verziója, a Red Hook Studios azonban most bejelentette: az xboxosok sem maradnak ki a mókából.

XDefiant - befutottak az első szezon patch note-jai

Ma élesedik az XDefiant első teljes szezonja, amely az új tartalmak mellett számos balanszfrissítést is hoz az online lövöldébe. Lássuk, mire számíthatunk a következő hónapokban!

Már kipróbálható a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

A rohamosan közeledő megjelenés előtt egy demóverzióval jelentkezik a Capcom akció-stratégiai hibridje. Érdemes a játékot kipróbálni, de azoknak is van mit mutatnunk, akik beérik egyelőre egy rövid trailerrel is.