Hírarchívum - 2024. július

Szeptemberben érkezik a Dead Rising Deluxe Remaster, itt a hivatalos előzetes

A korábbi teaser után a Capcom Next adásán masszív bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster is. A kicsinosított grafika mellett sok más modern újítást is hoz Frank West újraszervírozott kalandja.

Hivatalos: Készül a Resident Evil 9

És jó eséllyel újra a frászt hozza majd ránk, ugyanis a Resident Evil 7 direktora Koshi Nakanishi felel az epizódért. A Capcom emellett bemutatta az iOS-es készülékekre megjelenő Resident Evil 7 launch trailerét is.

Cataclismo - nemsokára játszható az impozáns tower defense-játék

Milyen lenne az, ha LEGO-kockákból építhetnénk meg a Helm-szurdokot, hogy aztán megvédjük azt az özönlő seregektől? Ha szimpatikus az ötlet, akkor a Cataclismo neked lett kitalálva.

Trap - friss traileren M. Night Shyamalan legújabb filmje

Az eszement csavarjairól ismert rendező legújabb filmjében egy sarokba szorított sorozatgyilkost láthatunk akció közben. A Trap, azaz A csapda augusztusban kerül a mozikba. Lássuk az előzetesét!

Bungie-veterán lesz a Halo 7 vezető dizájnere

Már javában készül a 343 Industries berkeiben a következő Halo-játék, melynek új lead designer áll az élére. Dan Gniady neve ismerős lehet, hiszen az úriember korábban a Bungie-nál dolgozott.

Monster Jam Showdown - jöjjön egy kis sárdagasztás!

Három év kihagyás után idén újra visszatér a Monster Jam, ezúttal minden eddiginél őrültebb, árkádos kivitelben. A hatalmas monster truckokat a természet lágy ölén járattatja meg a legújabb előzetes.

Warhammer 40.000: Space Marine II - a fejlesztők mesélnek a játék részleteiről

Egy újabb nagyobbacska betekintést nyerhettünk a Warhammer 40.000: Space Marine II világába, ezúttal bekukucskálva a kulisszák mögé is. A fejlesztők videónaplójából egyértelműen kiderül: ők is nagyon izgatottak a megjelenés kapcsán.

Megkapta első előzetesét a Hellboy: The Crooked Man

Jack Kesy alakítja a mindenki kedvenc féldémonát a legújabb Hellboy-rebootban. A The Crooked Man alcímmel érkező mozifilm első trailere kőkemény horrorhangulatot hoz.

HWSW: Lassan mindenki visszakapja az Apple által jogosulatlanul levont pénzt

Belehúztak a bankok a hétvégén, a legtöbb kárt már sikerült rendezni. Aki eddig kimaradt, a napokban számíthat visszatérítésre - jelenti a HWSW.

Új videón a Black Myth: Wukong

A rövid videóban két főellenséggel folytatott harcot is láthatunk, Még szerencse, hogy csak pár perc az egész, mert a látottak miatt egyre nehezebb lesz a várakozás.