Hírarchívum - 2024. július

A héten jöhet a Helldivers 2 új PC-s patch-e

A javítás főleg a játék teljesítménybeli problémáit fogja orvosolni a fejlesztők reményei szerint, ami hozzájárulhat ahhoz is, hogy újra felfelé íveljen a játékosszám a platformon.

Ingyenes a The First Templar a GOG-on

Az RPG-elemekkel megtűzdelt kalandjátékot már csak két napig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, így ha szeretnénk egy kis történelmi kalandot, úgy nem árt kicsit igyekeznünk.

Teaser traileren az Antro

Bár megjelenési dátumot még nem kapott a 2.5D-s ritmikus puzzle platformer, egy új kedvcsinálót viszont igen. Az atmoszferikus kalandban egy sötét, komor világban kell megdöntenünk a regnáló hatalmat.

Nemsokára visszatér a PlayStation Stars

A PlayStation hűségprogramja, mely során különböző digitális kiállítandó ereklyéket, illetve játékokra és digitális egyenlegre beváltható pontokat gyűjthetünk, lassan egy hónapja nem elérhető, azonban nemsokára visszatér a szolgáltatás.

Októberben érkezik a Sword Art Online: Fractured Daydream

Megjelenési dátumot kapott a népszerű anime alapján készült legújabb JRPG, ezt pedig egy friss trailer is kíséri. Október negyedikén indulhat a kooperatív játékra kihegyezett móka!

A Capcom egy animációs stúdiót vásárolt fel

Már rég óta együtt működött a Capcom a szóban forgó Minimum stúdióval, akik a Dragon’s Dogma 2-n is dolgoztak, de most már hivatalosan is egy cégcsoportba tartoznak, és így tervezik felfuttatni a kis animációs stúdiót.

Legacy of Kain: Soul Reaver - képregényes előzményt kap a kultjáték

Több mint húsz év után a Crystal Dynamics és a Bit Bot Media jóvoltából végre visszatér az ikonikus dark fantasy franchise, igaz, egy kicsit másabb formában, mint azt sokan remélték.

The First Descendant – megérkezett a roadmap

A héten befutott a Nexon garázsából az ingyenesen játszható The First Descendant, most pedig a fejlesztők közzétették, hogy a jövőben mire számíthatunk majd az alkotástól, milyen tartalmak várhatóak hozzá.

A Tales of Kenzera: Zau stúdiójánál is leépítések történtek

Épphogy 3 hónapja megjelent a stúdió debütáló játéka, a Tales of Kenzera: Zau, máris leépítésekre került sor náluk és „több, mint egy tucat” embertől váltak meg – ezt a vezérigazgató is kommentálta.

Dragon Age: The Veilguard – ilyen nehézségekkel állhatunk majd neki a kalandnak

A BioWare-nél fontos, hogy egy játékos se érezze magát kirekesztve, így a lehető legátgondoltabban álltak neki a következő Dragon Age-játéknak és személyre szabhatóvá tették a játék nehézségét, illetve a karakter kreálást is úgy alkották meg, hogy mindenki megtalálja magát benne.