Hírarchívum - 2024. július

Distance – holnap érkezik a PlayStation 4-es és 5-ös kiadás

Már nagyon rég bejelentették PlayStation 4-re és PlayStation VR-ra a Distance-et, és most úgy tűnik, hogy tényleg megjelenik a játék PlayStation-konzolokra. Már kívánságlistánkra is kerülhet, de holnap akár meg is vásárolhatjuk majd digitálisan.

Fallout: London – közeledhet a megjelenés

A Fallout 4-re épülő mod már jó pár éve fejlesztés alatt áll és eddig csúszások sorozatáról lehetett hallani, ha a megjelenés felől érdeklődtünk, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy közelebb állhat a projekt a végleges változathoz, mint azt gondolnánk.

A 2K egy be nem jelentett remake-en dolgozhat

Egy LinkedIn-bejegyzés arra utal, hogy a cégóriás a számos bár bejelentett játék mellett kettő olyan alkotáson is dolgozik, melyekről még nem tud a nagyközönség és közülük az egyik egy felújítás lehet, míg a másik egy sportjáték.

Metaphor: ReFantazio – így kezdődik majd a történet

A Persona-játékok fejlesztőinek új alkotása sztoritrailert kapott a nemrég tartott Anime Expon. A kedvcsinálóban játékmenetet is láthatunk, de a középpontban azon események állnak, melyek útjára indítják főhősünket.

Mégsem készül új játék az L.A. Noire fejlesztőitől

Sajnálatos módon mégsem dolgoznak új játékon az L.A. Noire volt fejlesztői. A Sowden House csupán egy elkaszált VR-projekt, mely az L.A. Noire egyik küldetésén alapult volna.

Kiderült, mi várható az XDefiant következő szezonjaiban

Nem fognak unatkozni sem idén, sem jövőre az XDefiant játékosai. Adatbányászok kutakodtak kicsit a fájlok között, és találtak ezt azt, amiből kiderült, mi érkezik a közeljövőben az Ubisoft új FPS játékába.

Jókora ingyenes tartalmi frissítést kap a Gran Turismo 7

A Gran Turismo World Series 2024-en bemutattak egy előzetest, amin a két és fél hét múlva érkező frissítést láthatjuk. Lesz minden, új autók, alkatrészek és egy izgalmas új pálya.

A Nintendo lépéseket tenne az IP-jét érintő ízléstelenkedők ellen

Meglepő kérdés bukkant fel a Nintendo legutóbbi részvényeseknek tartott találkozóján, a Shuntaro Furukawának szegezett kérdésre a válasz még meglepőbb volt.

A Team Falcons nyerte az első trófeát a Warzone-ban

A Rijádban szervezett Esports World Cupon a Team Falcons csapata elsöprő fölénnyel nyert, bezsebelve ezzel a rendezvény első trófeáját, és az ezzel járó pénzdíjat.

Kivették Trickstert a Dead by Daylightból

A játékosok nyomására végre kivették Trickstert, akinek bizonyos támadása vizuális gliccset okozhatott, ami az arra érzékeny embereknél rohamot is kiválthatott.