Hírarchívum - 2024. július

Félórás gameplay videó érkezett a Dragon Quest III HD-2D Remake-hez

A novemberben érkező felújított változat minden téren több és jobb lesz az eredetinél úgy, hogy közben mindent, amit szerettek a rajongók, igyekeztek megőrizni a fejlesztők.

Mégsem lesz next-gen a Fallout: London

Az előzetes tervekkel ellentétben a mod az április next-gen frissítés előtti verzióval fog csak működni, mivel a a patch-ek ellenére sem lett elég stabil az alapjáték új verziója.

Újabb "platformon" fut az eredeti Doom

Egy programozó megoldotta, hogy az eredeti, 1993-as Doom elfusson az Epic Games sikerjátékán, a Fortnite-on belül, és a rövid videó alapján az eredmény nagyon jó.

Jövőre jön a Double Dragon Revive

Az arcade beat'em up sorozat új részére még várnunk kell, viszont a bejelentő trailer alapján megéri, hisz nemcsak teljes 3D-s megvalósítást kap a játék, de igazi nosztalgia bomba lesz a rajongók számára.

10 percen át mozog a Nobody Wants to Die

A játék elejébe nyerhetünk exkluzív betekintést. Ha a Valós Halál és Bioshock szerelemgyerekét keressük, akkor a Nobody Wants to Die-ban jó eséllyel megtaláljuk majd.

A Game Passbe tarthat a Modern Warfare III

A Call of Duty-sorozat legutóbbi darabja a pletykák szerint már ebben a hónapban bekerülhet a kínálatba, bár a lelkesedéig megéri megvárni a hivatalos bejelentést.

Black State - sztoriközpontú sci-fi akciójáték jön PC-re

Sztoriközpontú akciójátékot jelentett be az isztambuli Motion Blur Studio. A Black State című science fiction TPS nemcsak lenyűgöző látványt, de rejtélyes történetet is biztosít. A bejelentés mellé ráadásul gameplay trailer is érkezett.

Palworld – a Pocketpair és a Sony frigyre lépett

A Pocketpair bejelentette, hogy létrehoztak egy új céget Palworld Entertainment Inc. néven és a Sony Music Entertainmenttel közösen kezdenek el dolgozni azon, hogy kibővítsék a meglévő bizniszeiket.

Ezek érkeznek júliusban a PlayStation Plus katalógusába

Ismét számos remek játékkal készült a Sony az előfizetőinek, ezúttal pedig egy partijátékot, két No More Heroes-játékot, illetve a Remnant 2-t is kipróbálhatjuk, ha úgy tartja kedvünk.

Új horrorjátékon dolgozhat a Nintendo

Egy felettébb rémisztő és rejtélyes videót tett közzé a Nintendo YouTube-csatornája, amelyben csak arra keresik a választ, hogy ki az az Emio. Válasz nincs, de a kedélyeket már ennyivel is sikerült felborzolni.