Hírarchívum - 2024. július

Deadpool & Wolverine - egy rakás új teaser érkezett

Csupán két hetet kell várnunk arra, hogy a mozivásznon kivirágozzon Deadpool és Rozsomák gyönyörű brománca. Addig is, csekkoljátok le ezeket a félperces kedvcsinálókat!

Flintlock: The Siege of Dawn - sztorielőzetes érkezett

Eljött az idő, hogy szablyával és pisztollyal a kézben szembeszálljunk a zsarnok istenekkel! Alig egy héttel a megjelenése előtt egy tartalmas sztorielőzetest kapott a Flintlock: The Siege of Dawn.

Elkészült a Warhammer 40.000: Space Marine II, friss screenshotokkal ünneplünk

Már semmi nem állhat a Space Marine II szeptemberi megjelenésére, hiszen a játék elkészült, kiégették azt a bizonyos aranylemezt. Ezt pezsgőbontás helyett néhány új, nagyon látványos képpel ünnepelhetjük meg.

Halloweenkor érkezik konzolokra a Phasmophobia

Egy teljes év késés után idén októberben végre Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megérkezik a nem mindennapi horrorjáték. A Kinetic Games egy friss blogposztban írt a konzolos megjelenésről.

Captain America: Brave New World - megérkezett az első előzetes

A választási szezon küszöbén az MCU is bevonul a Fehér Házba. A negyedik Amerika Kapitány-moziban már Sam Wilson hordozza a legendás pajzsot, ebben a Szép új világban pedig nagyobb a tét, mint valaha.

HWSW: Bajban lehet az X az EU-ban

Közzétette előzetes döntését az Európai Bizottság az X-szel szemben tavaly decemberben indult vizsgálatban. A szervezet szerint megállapítható, hogy Elon Musk cége több ponton is megsérti az EU digitális szolgáltatások működését szabályozó rendeletében foglaltakat - írja a HWSW.

Jövőhét után érkezik a Tekken 8 nyári DLC karaktere

Pontos dátummal csatlakozik a harchoz a lengyel karateka miniszterelnök. A capoeira-t űző Eddy Gordo után ő a második visszatérő karakter a Tekken 8 első szezonjában, amit további 2 követ majd.

Júliusban early access fázisba lép a Dungeonborne

A Mithril Interactive egy előzetes formájában jelentette be a steames korai hozzáférés indulási dátumát, az belsőnézet szokatlan a dungeon crawlerek világában, de a videó alapján még működhet is a dolog.

A Nintendónál állítólag nem tüntetik fel név szerint a külsős fordítókat

Nevük elhallgatását kérő személyek nyilatkoztak a Game Developernek az őket ért igazságtalanságok kapcsán, külsősként gyakorta nem kerülnek fel a játékok stáblistáira, és titoktartási szerződést kell aláírniuk.

Július végén érkezik az Exhausted Man

Nehéz lenne bekategorizálni a Candleman Games játékát, az egyik alapító, Gao Ming abszurd szitkomként jellemezte, és a PlayStation Blog oldalán közölt egy írást keletkezésének történetével.