Hírarchívum - 2024. július

Készülőben volt a Crash Bandicoot 5

Nem most történt, de a klasszikusnak számít platformer franchise folytatását több évnyi munka után mégis elkaszálták még azelőtt, hogy bárki is tudott volna a létezéséről.

Eredetileg open world játéknak készült az Astro Bot

Hagyományos, pályákra bontott felosztással érkezik idén az Astro Bot, ám a Team Asobinak eredetileg egészen más elképzelései voltak. Most megtudtuk, hogy miért döntött végül a csapat a klasszikusabb megoldásnál.

Késik a The Finals legújabb frissítése Xbox-on

A legújabb, 3.4-es verzió már a múlt héten elérhetővé vált PC-n és PlayStation 5-ön, viszont Xbox Series X/S-n nemcsak nem elérhető a patch, de még a várható érkezés ideje is kérdés. A fejlesztők elnézést kértek a csúszásért.

Kiszivárgott a Warhammer 40.000: Space Marine II teljes PC-s verziója

A megjelenés előtti változat teljes egészében játszható, legalábbis az egyjátékos kampány. Egy YouTuber még eddig nem látott játékmeneti videót is készített, hogy bizonyítsa a dolgot.

Megvan a Call of Duty: Black Ops 6 nyílt bétájának dátuma

Az októberben érkező játék multis részét próbálhatjuk ki még szeptember elején, de az előrendelőknek és az Xbox Game Pass előfizetőknek még augusztusban lehetőségük nyílik tenni egy próbát a játékkal.

A főszereplő beszélt az Amazon Like a Dragon adaptációjáról

Csupa olyan színész és stábtag dolgozik a sorozaton, akik maguk is a franchise rajongója. Az élőszereplős nem fogja egy az egyben adaptálni a játékokat, viszont az alapvető témákat átveszik.

Törölték a dél-amerikai fordítókat a Shadow of the Erdtree stáblistájából

Eredetileg kiemelték a fordítókat, a legújabb frissítés óta viszont csak egy általános köszönetnyilvánítás látható a stáblistában. A thai fordítók is hasonlóan jártak.

Környezetbarát csomagolással kísérletezik a Ubisoft

A francia kiadó a hagyományosnak számító műanyag tokok helyett kartonpapírból készült kiszerelésekkel árulja majd egyes játékait, az első fecskék már meg is jelentek.

Launch traileren a Bō: Path of the Teal Lotus

A japán mitológiából és festészetből táplálkozó, gyönyörűen megrajzolt metroidvania két nappal a megjelenés előtt megkapta végső trailerét. Igazán izgalmasnak tűnik.

Mortal Kombat 1 – traileren Takeda

A játék új karaktere jövő kedden csatlakozik majd a választható karakterek klubjába, de egy új Kameo-karaktert is bejelentett a sorozat atyja. Takeda saját trailert is kapott.