Hírarchívum - 2024. július

Itt a The Platform 2 rövid előzetese

5 év után végre elkészült a Netflix saját gyártású horror sci-fi-jének, a The Platformnak a folytatása, aminek befutott az első előzetese, és az 1 perces anyag alapján tartalmasnak ígérkezik.

A Riot Games elkaszálta a Pool Party-t

A Riot Gamesnél úgy döntöttek, leállnak a League of Legends univerzumában játszódó platform fighter fejlesztésével, több tucatnyi alkalmazott kerül át más területekre.

Sikeres volt a Deliver Us Home Kickstartere

A KeokeN ezzel játékával bővíti trilógiává franchise-t, és most összejött a minimális célkitűzés, igaz, nem sokkal a lejárat előtt sikerült elérni az összeget. Kérdéses így, hogy a többi mérföldkő meglesz-e.

A Shift Up Dél-Korea legértékesebb fejlesztőstúdiója

A tőzsdei adatok alapján az ország második legtöbbet érő cége a Stellar Blade mögött álló stúdió, és az elmúlt három év legkomolyabb eredményét érte le a videójáték-iparon belül.

Szeptemberben indul a Greedfall II: The Dying World korai hozzáférése

Az early access időszak egyelőre csak PC-n lesz elérhető, az 1.0-s verzió már minden korábban is bejelentett platformon elérhető lesz, bár ennek a dátuma egyelőre nem ismert.

Két játékot ad ingyen jövő héten az Epic

Már elérhető a mostani ingyenes játék, és már tudjuk, hogy játékgépekkel és rettegéssel tölthetjük a jövő hetet. Ezek várnak ránk jövő csütörtöktől.

Ingyenesen elérhető lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League

Az Amazon Prime előfizetőknek 48 órájuk lesz, hogy behúzzák a Rocksteady idei játékát, igaz, csak PC-n, és csak az Epic Games Store-ban lehet beváltani a kódot.

Konzolokra tart a Daydream: Forgotten Sorrow

Még ebben a hónapban elérhetővé válik a játék az otthoni konzolokon, így a szívszorító puzzle-kaland játék még több ember számára válik elérhetővé. Külön előzetes is érkezett az alkalomból.

Ősszel jön a Planet Coaster 2

A vidámpark építős móka folytatása nemcsak PC-re, hanem a jelen generációs konzolokra is érkezik. Pontos megjelenési dátumot viszont egyelőre nem kaptunk a játékhoz.

Minden PlayStation Plus előfizetőnek elérhető lesz a Concord bétája

Az eredeti tervekhez képest a Sony bejelentette, hogy a hétvégén esedékes béta nemcsak az előrendelők számára lesz elérhető, de minden előfizetőnek is, szinttől függetlenül.