Hírarchívum - 2024. július

Befutott a Terminator Zero trailere

A Netflix saját gyártású Terminátor animéje jövő hónap végén válik elérhetővé a streaming szolgáltatónál, az első trailer alapján pedig a franchise újra hátborzongató lesz.

Meghosszabbították a Concord bétáját

A zárt béta hétvégéje eddig jól halad, olyannyira, hogy meg is hosszabbították még mára, de nem kell aggódni, azért a héten még érkezik Concord-tartalom, hiszen csütörtöktől indul a nyílt béta.

Hackertámadás áldozatául esett a Disney

A NullBulge hackercsoport támadta meg sikeresen a Disney belső Slack-csoportját, s ezzel üzeneteket, fájlokat, kódokat és még sok mást kaparintottak meg állítólag – derül ki a Hackread cikkéből.

540 Hz-en száguld a legújabb AGON Pro monitor

Világszinten rekorder képfrissítési sebességgel rendelkező monitort mutatott be az AGON by AOC. Az AG246FK rendszámú panel 540 Hz-es sebességgel és kiváló képminőséggel szolgálja ki az esportolók extrémebb igényeit, de érkezik egy nem kevésbé impozáns "kistesó" is.

HWSW: Mától az EU-ban is megvásárolható a Vision Pro

Mostantól hivatalosan is kapható az Apple februárban elrajtolt Vision Pro AR/VR headsetje az Európai Unióban, a cég azonban egyelőre nem adja jelét annak, hogy az egy éve bejelentett kütyü árát mérsékelni kívánja - írja a HWSW.

XDefiant – jöhetnek az anime kinézetek

Már lassan 2 hónapja annak, hogy az XDefiant ténylegesen megjelent a csúszásrengeteg után és a Ubisoft azóta is folyamatosan fejlesztgeti, javítgatja, illetve frissíti a játékát. Most adatbányászok szerint anime kinézetek jöhetnek az ingyenesen játszható kalandba.

Legend of Zelda: Echoes of Wisdom – Linket is irányíthatjuk majd

Az Echoes of Wisdom egyike azon ritka Zelda-játékoknak, melyben a címszereplőt vonjuk irányításunk alá, de most a játék ESRB-értékeléséből kiderült, hogy nemcsak Zeldát, de Linket is navigálhatjuk majd egy kis időre.

Elindult a 2024-es Independent Games Festival Celebration Days

Az Independent Games Festival (röviden csak IGF) ünnepnapjai idén számos leárazott független játékkal várja a rajongókat, hogy így ünnepeljük az indie stúdiókat.

Aliens: Fireteam Elite 2 - fontos részletek szivárogtak ki a játékról

A Bioshock 4 után újabb játékról szivárogtak ki információk, ez esetben az Aliens: Fireteam Elite 2-ről. A Project Macondo munkacímre keresztelt játékról kikerült részleteket a Redditen tette közzé egy felhasználó.

Call of Duty - pankráció témájú lesz a következő szezon

A WWE-vel lép kollaborációra a világ legnépszerűbb FPS játéka. Így a következő szezon, mely július 24-én veszi kezdetét, a pankrációról fog szólni. A hírt X-en jelentették be.