Hírarchívum - 2024. július

A Nintendo 7 év után kiadja a saját joy töltő állomását

Ma reggel posztolt a Nintendo az X profiljára, amiben bejelentette saját, hivatalos Joy-Con töltő apparátusát. Érdekes időzítés ez, tekintve az új konzoljuk leleplezése már viszonylag közel van.

Rámarkolhatsz Deadpool seggére az Xbox új kontrollerével

Deadpool legendásan kerek fenekével a kézben nem lehet rossz kedve az embernek. A Deadpool & Wolverine megjelenésére készülve a Microsoft mérnökei megálmodták a tökéletes kontrollert.

16 Emmy-jelölést kapott a Fallout

Befutottak a 76. Emmy-gála jelöltjei, videojátékos témában pedig az Amazon Fallout-sorozata robbantott atomot. A posztapokaliptikus őrület 16 kategóriában lett díjra jelölve.

Star Wars: Outlaws - 10 percnyi gameplay érkezett

Az IGN leközölt egy 10 perc terjedelmű gameplay videót, amiben főhősünk a Tatooine bolygón bonyolít le egy kétes tranzakciót a Star Wars-univerzum guberálós kereskedőivel.

Újabb Crocs X Pokémon kollaboráció érkezik

Négy új első generációs Pokémon által ihletett papucsot dob piacra a Crocs, a surranók még idén az online és fizikális boltok polcaira kerülnek, elég borsos, 70 dolláros darabáron.

Már PC-n is játszható a Star Wars: Galaxy of Heroes

A Star Wars rajongók legnagyobb örömére PC-re is elérhetővé vált a Star Wars: Galaxy of Heroes. Még év elején jelentették be a PC-s port érkezését, amibe az eddigi eredmények átvihetők, és cross-save funkciót is tartalmaz.

Váratlanul kiadták a furcsa minijáték gyűjtemény folytatását

A Yeah! You Want “Those Games,” Right? So Here You Go! Now, Let’s See You Clear Them! második részét minden előjel nélkül dobta piacra a D3 Publisher, ami akár csak az első rész, ez is kamu játékreklámok alapján készült.

Dying Light 2 – tovább tart a Tower Raid bétája

Június végén derült ki, hogy új játékmóddal bővül a Dying Light 2 és ezt egyből bétában ki is lehet próbálni. Eredetileg július 18-ig tartott volna a nyílt béta, de a fejlesztők most bejelentették, hogy augusztus 1-ig még elérhető lesz a játékmód a teljes megjelenése előtt.

GC 2024: Ezzel készül a Bandai Namco

Augusztus végén kerül megrendezésre az idei Gamescom és egyre több kiadó, fejlesztő kezdi el bejelenteni, hogy milyen címekkel készülnek a videójátékos eseményre. Most a Bandai Namcon volt a sor és nem túl meglepő mód a főszerepet majd az új Dragon Ball-játék fogja kapni.

Bejelentésre került a The Redundant

A 7gizmo Ltd. bemutatkozó címe egy akció-kalandjáték lesz, melyben egy robotot fogunk irányítani, kinek túl kell élnie egy olyan helyen, ami tele van vírussal fertőzött, ellenséges robotokkal. A játék egyelőre csak PC-re lett bejelentve.