Hírarchívum - 2024. július

Beleszállt az FTC a Game Pass átalakításába

A hatóság levelet küldött a bíróságnak, amelyben kiemelik, hogy a szolgáltatás áremelése és az első napos megjelenések kivétele az alapcsomagból pont azok fogyasztókat érintő dolgok, amelyek miatt támadták a felvásárlást is.

Így fest az Unknown 9: Awakening játékmenete

A fejlesztők kommentárjával érkezett nyolc percnyi játékmeneti betekintés az akció-kaland játékba, ahol a lopakodás mellett az ellenfelek manipulálása lesz a legfontosabb fegyverünk.

Tíz percig mozog az A Quiet Place: The Road Ahead

A vérengző űrlények érkezése után hónapok hangulatát is meghozza a videó, amelyben hősnőnknek egyedül kell teljesítenie egy rendkívül egyszerű dolgot: ki kell jutnia.

Warhammer 40.000: Speed Freeks - augusztusban lép korai hozzáférésbe

Augusztusban lép korai hozzáférésbe a Caged Element Warhammer 40.000 játéka, az orkos-versenyzős Speed Freeks. A bejelentés mellé trailer is érkezett, mely brutális és lendületes játékmenetről árulkodik.

Új játékon dolgozik a Harebrained Schemes

Új játékon dolgozik a körökre osztott stratégiai játékairól ismert stúdió, a Harebrained Schemes. A seattle-i csapat X-en osztotta meg legújabb játékuk teaserét, mely a GRAFT címet viseli.

NetherRealm Studios - elbocsátások a Mortal Kombatot készítő stúdiónál

Masszív elbocsátások a Mortal Kombat és az Injustice fejlesztőinél, a NetherRealm Studiosnál. Az 50 embert érintő leépítés a stúdió mobilos részlegénél történt.

Guayota - augusztusban megjelenés

Megjelenési dátumot kapott a Team Delusion kalandjátéka, a puzzle elemeket is felvonultató Guayota. Az augusztusban megjelenő játék bejelentése mellé trailer és ingyenes demo is társul.

Dragon Age: The Veilguard - majdnem készült multiplayer mód a játékhoz

Majdnem kapott multiplayer módot a készülő új Dragon Age epizód, a The Veilguard. Azonban a BioWare inkább úgy döntött, marad a jól bevált formulánál és egy teljesen singleplayer kalandot fog készíteni.

Bejelentették a Splitgate 2-t

Bejelentette a 1047 Games a Splitgate folytatását. A leginkább a Halo és a Portal játékok elemei ötvözéséről ismert multiplayer FPS második része 2025-ben fog érkezni. A bejelentés mellé trailert is kaptunk.

Hivatalosan is megjelent Metal Slug: Awakening

Zárt bétáját követően bárki ingyenesen hozzáférhet a legendás run and gun játékok legújabb, online többszereplős módjára kihegyezett epizódjához. Az új epizód PC-re és mobilplatformokra is megjelent.