Hírarchívum - 2024. július

A következő Pokémon Go event után garantáltan nem lesz vashiányod!

Újabb Pokémon Go esemény érkezik e hó végén a Niantic kiterjesztett valóságos szörnyfogócskájához, ami az Ultra Unlock: Strength of Steel nevet viseli majd.

The Casting of Frank Stone – bejelentették a megjelenési dátumot

Ami már korábban kiszivárgott az most megerősítést nyert és hivatalosan is bejelentették a The Casting of Frank Stone megjelenési dátumát – ezt egy kedvcsináló videóval tették, érdemes megnézni!

A NetEase bejelentette, hogy mikkel készül az idei Gamescomra

Augusztus végén tartják az idei Gamescomot, de már tudni, hogy a NetEase Games mikkel készül majd a műsorra, nem lesznek túl nagy meglepetések, de van két egyelőre be nem jelentett címük is.

Nintendo Switch-re tarthat a GTA+ előfizetés

Egy apró ideig a GTA+ előfizetésben található játékokon fel volt tüntetve a Nintendo Switch is, mint elérhető platform, azonban azóta eltüntették a logót. Lehetséges, hogy nemsokára a Nintendo kézikonzolján is előfizethetünk a Rockstar szolgáltatására?

Baldur’s Gate III – bemutatkozott a patch 7

Végre bemutatkozott a várva várt frissítése a Baldur’s Gate III-nak, melyben a Larian elhozza a modtámogatást és még sok más hasznos dolgot. Nézzük is meg!

Ezektől a játékoktól búcsúzhatunk augusztusban a PlayStation Plus katalógusából

Ahogy az lenni szokott a havi forgásban, vannak játékok, melyek jönnek és vannak, melyek mennek. Az már kiderült, hogy milyen címekkel leszünk gazdagabbak júliusban, ideje megtudni, hogy miket vesztünk el.

Törölték a Denuvót a Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy-ból

A Capcom a januárban megjelent ügyvédes kalandból is töröltette az anti-cheat programot, de egyáltalán nem egyedi esetről van szó, a kiadó számos játékából törölték már a programot.

Íme, a Nobody Wants to Die gépigénye

Alig egy nappal a megjelenés előtt hozták nyilvánosságra a fejlesztők, hogy milyen gép is kell majd a PC-s verzió alá. Bár a követelmények nem világrengetőek, egy rendes gép kell a játék alá.

Frissítve: A pletykák szerint a Microsoft elvette a 343 Industries-tól a Halo fejlesztését

Ha igaznak bizonyulnak a szóbeszédek, akkor a Halo Infinite volt az utolsó játék a franchise-ban, amelyet a 343 Industries készíthetett. A továbbiakban a stúdió csak felügyelői szerepben tetszeleg majd, a fejlesztést más csapatok vehetik át.

Ennyit költ a dolgozókra a Valve

A Valve befolyása a játékiparra tagadhatatlan, ugyanakkor érdekes, hogy emellett mégis milyen kicsi cégről van szó. Egy per kapcsán derülhetett ki, hogy mennyit költött a dolgozókra a cég.