Hírarchívum - 2024. július

Traileren a .45 Parabellum Bloodhound

Trailert kapott a Sukeban Games új játéka, a PS1-es érát idéző .45 Parabellum Bloodhound Cyberpunk Active Time Action. Az ízelítőből jól látható, hogy a címhez hűen egy sötét cyberpunk hangulatú retro játékról van szó.

Konzolokra tart a The Mortuary Assistant: Definitive Edition

A PC-s és a Switch verzió után most a nagy otthoni konzolokra is megérkezik a pszichológiai horror játék, ráadásul most minden eddiginél több tartalommal. A meglévő platformokon ingyenes frissítést kap a játék.

Integrálta az Xbox a Geforce NOW-t

Az Xbox.com-ról indítva a támogatott játékokat, választhatunk, hogy melyik felhő alapú megoldást szeretnék igénybe venni, ezzel újabb lehetőséget ad a játékosok kezébe a platform.

A Wizards of the Coast elnöke lett a World of Warcraft egykori direktora

Hosszú ideig Warcraft-főnök volt, most pedig a Dungeons & Dragons és a Magic: The Gathering első emberévé vált John Hight. A Wizards of the Coasthoz igazoló ipari veterán a márka videojátékaiért is felel majd.

Mégis az idén jöhet a PlayStation 5 Pro

Az korábbi híreszteléseknek ellentmondott a felvetés, hogy mégsem 2024-ben dobják piacra az erősebb konzolt, most viszont Tom Henderson megerősítette, hogy bizony még az ünnepek előtt érkezik a Pro modell.

Dune: Prophecy - traileren a Dűne előzménysorozata

Tízezer évvel a Dűne eseményei előtt szemtanúi lehetünk a Bene Gesserit felemelkedésének. A rejtélyes nővéri szekta hátterét boncolgató előzménysorozat második trailere már nézhető.

HWSW: Masszív leállásokat okoz világszerte a CrowdStrike hibája

Tömeges leállásokat jelentettek péntek reggel óta a repülőtereken, bankokban és áruházakban, miután a Windows-alapú PC-k és szerverek váltak használhatatlanná egy hibás frissítés miatt.

Diablo IV – bemutatkozik a Spiritborn

Még van pár hónap az első kiegészítő és az új kaszt érkezéséig, azonban már most meghozza az ember kedvért a Spiritborn bemutatkozó videója egy kis dzsungeles bélontáshoz.

Bejelentették az Elflockot

A magyar fejlesztőcsapat játéka egy érdekes koncepciót ígér, bár a játékmenetből leghamarább decemberben láthatunk valamit, maga a játék pedig jövőre jelenik majd meg.

Elkaszálták a Halo-sorozatot

A Paramount+ saját gyártású adaptációja két évadot élt meg, és bár a második szezon sokkal jobb értékeléseket kapott, mint az első, ez sem volt elég ahhoz, hogy folytatódhasson a történet.