Hírarchívum - 2024. július

Deviator - érkezik a korai hozzáférés

Augusztus elejétől kerül early access fázisba a Gami Studio által fejlesztett oldalnézetes metroidvania, ami akár a Hollow Knight ikertestvére is lehetne, annyira megdöbbentő a hasonlóság.

2 évig még biztosan nem térnek vissza a Fiúk

Karl Urban az Instagram-oldalán osztott meg pár kulisszák mögötti képet, amik némelyikén Jeffrey Dean Morgannel pózolnak. Itt ejtette el a szomorú hírt, miszerint 2 évnél hamarabb biztos nem láthatjuk majd az 5. évadban.

Pletykák szerint jöhet a felhőalapú és a hirdetés orientált Game Pass

A Windows Central szerint a Microsoft fontolóra vette a Game Pass kategóriák kibővítését, a teória szerint egy felhőalapú és egy hirdetésekkel tarkított verzión gondolkodnak elsősorban.

Csupán egy év után leáll a Mortal Kombat: Onslaught

A NetherRealm nagy leépítéseit bizony a játékosok is meg fogják érezni. Mindössze egy évvel a rajtja után leáll a Mortal Kombat: Onslaught, a híres bunyós franchise legutóbbi mobilos mellékága.

A Warner Bros. felvásárolta a MultiVersus fejlesztőit

Szerződéses, de alapvetően független külsős stúdióból a Warner Bros. saját fejlesztőbrigádjává vált a Player First Games - az a csapat, akik összedobták a Warner-karakterek mashupját felvonultató MultiVersust.

Deadpool & Wolverine - így sikerült Madonna áldását megszerezni az egyik számához

Ryan Reynolds személyesen találkozott Madonnával a Deadpool 3 egyik jelenete kapcsán, amihez nem csak áldását adta az énekes-legenda, de még egy saját ötletét is beépítették a filmbe.

Nintendo World Championships 1990 - aukcióra kerül egy példány

A Goldin aukciósház árverezésre bocsájtja az egyik legritkább NES kazetta 26 létező példányából az egyiket, az 1990-ben a Nintendo Power magazin olvasóinak szánt nyeremény kikiáltási ára 10000$ lesz.

Fortnite - érkezik a Cybertruck

Elon Musk sokszor vitatott autója, a Cybertruck is tiszteletét teszi az Epic franchise-kavalkádjában és nemsokára a Fortnite-ban is csapathatjuk az ezüstös monstrummal – ha már a való világban szinte lehetetlen szerezni egyet.

További 80 játék van készülőben a Netflixnél

A streamingóriás már egy jó ideje a videójáték-iparba is szeretne betörni és elfoglalni a saját kis szegmensét, és a cél érdekében bármit képesek megcsinálni. Már így is egészen impozáns a szolgáltatás játékkatalógusa, de mint kiderült, ez a jövőben merőben bővülni fog még.

Rozsomák seggét is a kezeidben tarthatod az Xbox új kontrollerével

A múlt heti Deadpool-kontroller után igazából nem túl meglepő fordulat, hogy az Xbox egy újabb attrakciót leplezett le, és ezúttal Rozsomák fenekére helyezhetjük majd ujjainkat – persze csak ha leszünk olyan szerencsések, hogy nyerjünk a megszokott nyereményjátékon.