Csupán egy év után leáll a Mortal Kombat: Onslaught

  • Írta: szlav
  • 2024. július 23.
  • Gyászhír
Link másolása
A NetherRealm nagy leépítéseit bizony a játékosok is meg fogják érezni. Mindössze egy évvel a rajtja után leáll a Mortal Kombat: Onslaught, a híres bunyós franchise legutóbbi mobilos mellékága.

Tavaly októberben írtunk arról, hogy elrajtolt a Mortal Kombat: Onslaught, most pedig sajnos arról kell beszámolnunk, hogy idén októberben már le is lövik a játékot. A free-to-play mobilos cím a NetherRealm legújabb próbálkozása volt arra, hogy ezen a piacon is sikerre vigyék a világ egyik legnépszerűbb verekedős franchise-át, ám ezek a törekvések mind dugába dőltek, miután a stúdió pár nappal ezelőtt szélnek eresztette a teljes mobilos fejlesztőrészlegét.

Fejlesztők nélkül pedig nemcsak új mobiljáték nem lesz, de a jelenlegi sem kap több támogatást, az X-en közzétett rövid közlemény szerint pedig idén októberben teljesen leáll az Onslaught működése, kihúzzák a szervereket a játék alól. Mindez azonban csak a meglévő játékosokat érinti - magát játékot már a mai napon eltávolítják a mobilos áruházakból. A legnagyobb fanoknak még egy hónapig, augusztus 23-ig lesz lehetőségük arra, hogy vásároljanak ezt-azt a játékban, de kit vonzanának úgy a mikrotranzakciók, ha a program október 21-én teljesen elsötétedik?

Érdekesség, hogy a mobilos fejlesztőcsapat leépítése, habár teljesen romba döntötte a Mortal Kombat: Onslaughtot, látszólag nem fogja érinteni a NetherRealms 2015-ös mobiljátékát, a Mortal Kombat Mobile-t. A játék hivatalos X-fiókjáról érkezett a közlemény, amely szerint a közel 10 éves cím nem áll le, sőt továbbra is teljes támogatást élvez majd a fejlesztőktől.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...