Hírarchívum - 2024. július

Ratten Reich - augusztusban lép korai hozzáférésbe

Megtudtuk mikor lép korai hozzáférésbe a METALLADLERSTUDIO patkányos első világháborús stratégiai játéka, a Ratten Reich. A bejelentés mellé egy ropogósan friss trailer is társul.

Fejlemények a készülő Spawn-mozifilmmel kapcsolatban

Újabb részletek kerültek napvilágra az évek óta készülő Spawn-rebootról. A producer, Jason Bloom, az X-re posztolta ki a fontos bejelentést, amiben végre lehullt a lepel a címről.

Érkeznek a LEGO Fortnite készletei

Miután az Epic Games sikercímében önálló játékként jelent meg a LEGO Fortnite, csak idő kérdése volt, hogy a LEGO is piacra dobja az első Fortnite témájú készleteit. Négy szuper szettet kapunk, köztük az ikonikus Battle Bust is!

Bejelentették a Bounty Sisters-t

Bejelentette legújabb játékát a PiXEL. A Bounty Sisters című steampunk lövölde igazi retro, játéktermi gameplay-t és lengén öltözött macskalányokat ígér. A bejelentés mellé néhány koncepciós képet is kaptunk.

Bekerült az Olimpiai játékok közé az eSport

Nagy nap volt a tegnapi a kompetitív videojátékok számára. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan is meghozta a döntést, miszerint megalakítják az Olimpiai eSport játékokat.

PlayStation 5 - már egy linkkel is meghívhatjuk barátainkat a partiba

Májusban jelentette be a Sony a funkciót, mellyel egy URL-kód segítségével hívhatjuk meg barátainkat a nyitott partijainkba, most pedig a 24.05-09.60.00-ás rendszerfrissítéssel el is érkezett ez és számos más funkció.

Sokkal több Mega Man-játék készülhet a jövőben

Az ikonikus kékember léte egybefonódott a Capcom nevével, és ezt a cég is jól tudja, ezért dolgoznak azon, hogy megpróbáljanak egy kis rendszert vinni a Mega Man-játékok megjelenésébe.

Nem ájultak el a kritikusok a Deadpool & Wolverine-től

Hiába kapott hatalmas hype-ot a harmadik Deadpool-mozi, elég cudar képet fest a kritikusok véleménye a korai sajtóvetítéseket követően. A beszámolók olcsó, kínos poénokra és céltalan karakterekre panaszkodnak.

HWSW: Feladja a Google a sütik kivezetését

A technikai kudarcok és a szabályozói nyomás miatt a Google felhagy a harmadik féltől származó cookie-k Chrome-ban való fokozatos megszüntetésére vonatkozó tervével, és más megoldást dolgoz ki - írja a HWSW.

Roblox - több mint 13 000 incidens történt tavaly, melyben gyermekeket veszélyeztettek

Hatalmas platformmá nőtte ki magát a Roblox az évek alatt és napi szinten 77 millióan használják a virtuális univerzumot, a felhasználók 40 százaléka pedig 13 év alatt van.