Hírarchívum - 2024. július

Like A Dragon: Yakuza - így fest az Amazon sorozata

Októberben érkezik a Prime Videóra a Like A Dragon: Yakuza, a San Diego Comic-Con alkalmával pedig a stúdió nyilvánosságra hozta az élőszereplős sorozat első teaserét. Már alig várjuk a premiert!

Castle Crashers DLC a láthatáron

Több mint 10 évvel a megjelenés után kap kiegészítőt PC-re a The Behemoth fejlesztőcsapat színes Beat 'em up-ja. Az új DLC-ben mindenki megrajzolhatja a saját karakterét, vagy letöltheti másokét a Steam Workshopon keresztül.

Vought Rising - előzménysorozatot kap a The Boys

Eric Kripke és társai a San Diego Comic-Con színpadán rántották le a leplet a The Boys következő mellékhajtásáról. Egy vérgőzös előzménysztorit kapunk Soldier Boy-jal és Stormfronttal a főszerepben.

The Lord of the Rings: The Rings of Power - traileren a második évad

Közel négyperces kedvcsinálót kapott az Amazon Gyűrűk Ura-előzménysorozatának második évada. A trailerben Balrogtól Bombadil Tomáig láthatunk mindent, ami csak szem-szájnak ingere.

Mortal Kombat 1 - bemutatkozott a Khaos Reigns DLC

Ahogy azt megígérték, megtörtént a nagy leleplezés, a szeptemberben érkező új sztori kiegészítő mellé megmutatták a várható vendégkaraktereket, és egy régi kivégzési forma, az animalities is visszatér.

Doctor Who spinoffot villantottak a Comic-Conon

The War Between the Land and the Sea címmel készül a népszerű űr-"doktoros" sci-fi sorozat új mellékszála, amelyben egy óceánok mélyén szunnyadó ősi faj mászik elő a szárazföldre, és nem tetszését nyilvánítja ki a környezet jelenlegi állapotát megpillantva.

Fall Guys - Star Wars témájú event fog érkezni

Ismét a Star Wars-szal lép kollaborációra a Fall Guys. Ennek következtében néhány karakter el fog látogatni a Messzi-messzi galaxisból a Mediatonic party játékába. A bejelentés mellé egy trailer is érkezett,

Új stratégiát alkalmaz az Epic Games a mobiljátékokat illetően

Új stratégiát fog alkalmazni az Epic Games a mobiljátékokat illetően a jövőben. Az új hozzáállás rengeteg változást fog eredményezni, ezeket a stúdió a hivatalos X-fiókján közölte.

Megjelent a Frontier Hunter: Erza's Wheel of Fortune

Két év után végre kilépett a korai hozzáférési stádiumból az IceSitruuna anime-stílusú metrodivániája, Frontier Hunter: Erza's Wheel of Fortune. A megjelenést egy trailer is kíséri.

Remnant 2 - idén új DLC fog érkezni

Idén megkapja harmadik és egyben utolsó DLC-jét a Gunfire Games akció-szerepjátéka, Remnant 2. A kiegészítő sok újdonságot fog hozni, köztük egy teljesen új játékmódot is.