Elkészült a Warhammer 40.000: Space Marine II, friss screenshotokkal ünneplünk

  • Írta: szlav
  • 2024. július 12.
  • Képek
Link másolása
Már semmi nem állhat a Space Marine II szeptemberi megjelenésére, hiszen a játék elkészült, kiégették azt a bizonyos aranylemezt. Ezt pezsgőbontás helyett néhány új, nagyon látványos képpel ünnepelhetjük meg.

Ezúttal csupán egy rövidke, de örömteli hírrel szolgálhatunk a Warhammer 40.000: Space Marine II háza tájáról. A Focus Entertainment nemrég bejelentette, hogy "aranyba ment" a játék, vagyis a Saber Interactive hivatalosan is elkészült a fejlesztéssel, kinyomtatták a kész mű első lemezét. Ez azt jelenti, hogy már nem kell utolsó pillanatos csúszásoktól tartanunk, az év egyik legjobban várt játéka szeptember 9-én elrajtol majd. Természetesen a stúdió még nem pihenhet, hiszen még további bugvadászat és optimalizációs körök várnak rájuk, nem is beszélve a megjelenés utáni tartalmak fejlesztéséről.

A bejelentést követően egyébként a kiadó néhány ropogósan friss screenshottal kedveskedett az érdeklődőknek, melyeket vélhetően a játék sztorikampányából ragadtak ki. Egészen elképesztőnek ígérkezik a Tyranidok elleni háború, melyre ezúttal magunkkal hívhatjuk a barátainkat is.

 


A Warhammer 40.000: Space Marine II tehát szeptember ö-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
GammaShock
Azt valaki tudja, hogy mi a bánatért nem lehet még mindig előrendelni a lemezes verziót egyik nagy forgalmazónál sem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...