Hírarchívum - 2024. július

Áll a bál a Horizon Zero Dawn netflixes adaptációja körül

Állítólag a showrunner problémás viselkedése miatt leálltak a Horizon Zero Dawn netflixes adaptációjának munkálatai. A rajongóknak így sajnos Aloy tévésorozatos kalandjára még várniuk kell. Ezen kívül az Orbital című sorozat is veszélybe került.

A Dragon Age: The Veilguardban kikapcsolható lesz a halál

Az játék egyik nehézségi foka lehetővé teszi majd, hogy kedvünkre állítgathassuk a harci beállításokat. Könnyíteni lehet a csatákon, de akár a halált is kikapcsolhatja aki csak a sztorira kíváncsi.

7 NES-játékkal bővül a Nintendo Switch Online júliusban

A Nintendo előfizetés újabb retró címeket ad a NES könyvtárához, a 7 kazetta amit mától pattinthatunk be virtuálisan a modern kis masinánkba, változatos műfajokat vonultat fel.

Lekerülnek a digitális kínálatból az utolsó PS3-as és Xbox 360-as Battlefield-játékok is

A hónap végétől nem lesz megtalálható digitális formában a Battlefield-széria játékainak egyetlen PlayStation 3-as és Xbox 360-as verziója sem, a szerverek viszont csak késő ősszel állnak majd le.

Megkezdődött a Watch Dogs-mozi forgatása

Sokat sejtető kép bukkant fel az Ubisoft X-oldalán, ami alapján a New Regency-nél hivatalosan is nekiláttak a Watch Dogs-franchise filmes adaptációjának munkálataihoz.

Dead Rising Deluxe Remaster – előrendelői bónusz az eredeti Frank

A ősszel érkező felújítás többek között a főszereplő kinézetét is megváltoztatja, de megszerezhetjük az eredetit is. Persze, csak akkor lesz a miénk a skin, ha előrendeljük a játékot.

Augusztusban jöhet a következő Activision-hullám a Game Passbe

A felvásárlás óta még mindig nem árasztották el az Activision-Blizzard játékai az Xbox Game Pass katalógusát, és bár kaptunk egy-két címet eddig, vélhetőleg nem változtatnak a tempón.

A Battlefield 2042-be látogat a Dead Space

A közkedvelt túlélő-horrorjáték és a nagyszabású, multis FPS közös eseményt tart júliusban, amihez egy új játékmód, no meg rengeteg megszerezhető holmi is társul.

Nincs készülőben új Banjo Kazooie-játék

A korábbi pletykák és szivárgásokat cáfolja most egy másik, ami szerint jelen állás szerint nem készül a franchise új része. A rajongók kénytelen beérni a sorozat eddigi részeivel.

Itt a Gray Zone Warfare második javítása

A már tölthető masszív patch több mint 100 hibát javít, és még ezen felül további, új funkciókat is hoz, valamint kiegyensúlyozottabbá teszi a játékélményt is.