Hírarchívum - 2024. július

Nem lesz hiány a Switch utódjából

Bár hivatalosan még nem jelentették be az eszköz létezését sem, csak finoman utaltak rá, a cégvezető szavai szerint sem a konzolból, sem pedig az alkatrészekből nem lesz majd hiány.

Megjelenési dátumot kapott a Satisfactory

Szeptemberben érkezik a játék frissítése, ami egy várva várt funkció is hoz: lehúzhatóvá válnak a WC-k. Ja, és egyben megjelenik az 1.0-s verzió is, csak úgy mellékesen.

Nem fog az A.I.-ra támaszkodni a Nintendo

A japán cég elismeri a generatív mesterséges intelligenciák előnyeit és a játékiparban való felhasználási lehetőségeiket, viszont maradnak az évtizedes tapasztalatnál, ami szerintük elengedhetetlen a Nintendos minőséghez.

Ingyenes hétvégét tart a The Crew Motorfest

Egész hétvégén csapathatjuk Honolulun a versenyeket, mivel mindenféle megkötés nélkül élvezhetjük a teljes játékot, ami egyébként akciós is. Van azonban pár dolog, amivel érdemes számolni.

Nem érkeznek új szezonok az Exoprimalhöz

Az egy éves játék eddigi szezonjait fogják folyamatos vetésforgóban újrahasznosítani, kezdve az elsővel, ami már a jövő héten visszatér, minden hónapban elején egy másik évad váltja az előzőt.

Egy hétig ingyenes a The Falconeer az Epic Games Store-ban

Az egyetlen fejlesztő munkáját dicsérő, BAFTA-jelölést is behúzó játékot jövő csütörtökig adhatjuk hozzá a könyvtárunkhoz, és már azt is tudjuk, hogy mi lesz a következő heti ajándék.

Egy brit cég 3,58%-os részesedést vásárolt a Devolver Digitalból

Ez volt rövid időn belül a Kwalee második nagyszabású befektetése, nem titkolt céljuk, hogy a pc-s és a konzolos videójáték részlegüket felpörgessék.

Az ok, amiért nem készültek el a GTA 5 DLC-k

A Rockstar egyik dolgozójának elmondása szerint a GTA Online annyira sikeres volt, hogy a vezetőség inkább arra fókuszálta minden erőforrását a sztoris kiegészítők elkészítése helyett.

Már nem kell sokat várni az Uzumaki premierjére

Több éve húzódik Junji Ito horror mangájának adaptálása, ami úgy tűnik végül az Adult Swimnél landol. Még ebben az évben sor kerül a premierre, a borzongás pedig garantált lesz.

Még a hónap végén érkezik az Ao Oni

A hónap végén érkezik Nintendo Switchre és Steamre az elvont horror, ezúttal megjelenéskor több nyelv közül lehet választani és tartalmazni fog egy új sztorimódot is.