Hírarchívum - 2024. július

Újabb speedrun rekordot készül felállítani PB

A Summer Games Done Quick jótékonysági eseményének egyik közönségkedvence, Peanut Butter a cuki Shiba Inu. 2 eddigi rekordja mellé készül bezsebelni a harmadikat.

Felvett a Bethesda egy veterán Fallout fan-film készítőt

Véletlenül beletették az egyik munkáját a Fallout 76-ba, a képét a július negyedikei ünnepséghez használták fel, amit az eredeti alkotó hamar felismert.

.45 Parabellum Bloodhound - bejelentették a retro, cyberpunk stílusú játékot

A PS1-es érát fogja idézni a VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action fejlesztőinek új játéka, a .45 Parabellum Bloodhound: Cyberpunk Active Time Action.

Dragon Ball Z: Kakarot – túl a 8 millió eladott példányon

Az idén 4 éves játék újabb mérföldkövet ért el, hiszen túl van a 8 millió eladott példányszámon – ezt a fejlesztők meg is köszönték, sőt egy esetleges kiegészítőre is tehettek utalást posztjukban.

Marvel Rivals – bemutatkozott Pókember

Mindenki ismeri a történetet a radioaktív pókkal, Ben bácsival, May nénivel és a barátságos Peter Parkerrel, mármint Pókemberrel. Póki eddig számos játékban feltűnt már, sőt sajátot is kapott, nem is egyet, azonban eljött az ideje, hogy a Marvel Rivals karakterrostáját is behálózza elbűvölő személyiségével és képességeivel.

Sonic X Shadow Generations – egy negyedik karakter is érkezhet?

A felújított Sonic X Shadow Generations-höz eddig 3 karakter ismert: Sonic, az ő klasszikus változata és Shadow, azonban a játék hivatalos japán weboldala egy negyedik karaktert is ígér. Lehetséges, hogy Shadow egyik variációja lenne az?

The First Descendant – rázós rajton van túl a játék

A héten megjelent az ingyenes looter-shooter és természetesen akadtak kisebb-nagyobb problémák a rajttal, mint a szerver akadozások, de páran a játék monetizációs rendszerét is kifogásolják. Mégis ezek ellenére egészen sokakat bevonzott a kaland.

Farming Simulator 25 – itt az első gameplay és az előrendelői bónuszok

Az egyik leghíresebb farm-szimulátorsorozat legújabb része megkapta végre az első játékmenet-felvételt, sőt az is kiderült, hogy az előrendelők milyen bónuszokra számíthatnak a pénzükért.

A PlayStation is képviselteti magát az idei Tokyo Game Show-n

Évek óta nem volt példa rá, hogy a Sony Interactive Entertainment (SIE) kilátogasson a nagyszabású japán rendezvényre, azonban most 2 területen is kicuccolnak a PlayStationnel.

A Nintendo végleg elengedi a Wii U-t

Tavaly tavasszal már belengették, hogy leálltak a Wii U alkatrészek gyártásával, és amint kifogynak belőle, nem fogják hivatalosan javítani a betegeskedő gépeket. Úgy látszik valamivel több mint 1 év alatt ez be is következett.