Trap - friss traileren M. Night Shyamalan legújabb filmje

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Cooltúra
Link másolása
Az eszement csavarjairól ismert rendező legújabb filmjében egy sarokba szorított sorozatgyilkost láthatunk akció közben. A Trap, azaz A csapda augusztusban kerül a mozikba. Lássuk az előzetesét!

Josh Harnett karaktere nem egy átlagos apuka, aki popkoncertre viszi a tinilányát. A "civilben" teljesen ártatlannak tűnő férfi ugyanis egy hírhedt sorozatgyilkos, akit a rendőrök és nyomozók sarokba szorítanak a koncert tömegében. Nincs menekülőút, így a csupán csak a Hentesként emlegetett gyilkosnak úgy kell feltalálnia magát a helyszínen, hogy eközben ne fedje fel a szörnyű titkát a lánya előtt sem. Mintha csak egy nagyon furcsán kifacsart Hitman-sztorit látnánk!

Aki pedig ismeri M. Night Shyamalan munkásságát, az sejtheti, hogy a különös premisszán túl is számíthatunk még meghökkentő csavarokra, ám a direktor rezüméjéből azt nem szűrhetjük le, hogy valami egészen zseniális sztorit vagy valami hatalmas blődséget kapunk majd - mindkettőre tudnánk példát mondani.

A Trap, vagyis magyar címén A csapda augusztus 1-jén kerül a mozikba.

1.
1.
Turoscsusza
Vannak jo otletei es erdekesek is lennenek a filmjei, de a megvalositasba, rendezesbe rendre hiba csuszik.

A Glass az mondjuk pocsek volt, gagyi a kobon egy igazi Zs kategorias film, a Knock at the cabin ,viszont erdekesen indult, de nagyon leeresztett a kozepetol egeszen a vegeig.

Szerintem nem kene tobb filmet csinalnia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...