Hírarchívum - 2024. július

Szűkítették a Dragon Age: The Veilguard megjelenési időablakát

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, viszont egyre jobban körvonalazódik, hogy mikortól számíthatunk az EA szerepjátékára. Jobb lesz felkészülni és késő őszi megjelenésre.

Suda51 és Shinji Mikami összefoghat a Killer7 kapcsán

Nemcsak a játék Complete Editionjéről beszéltek, és annak jelen generációs konzolokon való megjelenéséről, de a játék lehetséges folytatásáról is. Az egyetlen akadálynak az tűnik, hogy a két ikon valóban el akarja-e ezeket készíteni.

Átlátszó Xbox-kontrollert mutattak be

A Sky Cipher fantázianévre hallgató vezérlő kék, metálos színével és áttetsző borításával igazán pofásnak tűnik, főleg azok számára ajánlott, akiket mindig is érdekelt, hogy egy-egy eszköz hogy néz ki belülről.

Megvannak az augusztusi PlayStation Plus Essential címek

Akár a fénykardozás, akár a rémisztő bábúktól való rettegés, vagy talán a stílusos 2D akció-kaland a zsánerünk, a PlayStation Plus Essential jövő hónapban mindhármat hozza majd.

Még mindig nem nyereséges a Twitch az Amazon számára

Legalábbis egy friss riport szerint tíz évvel a felvásárlás után és 2 milliárd dolláros éves bevétel mellett sem hoz hasznos a gigavállalatnak a világ legnagyobb streaming platformja.

Jelen generációs konzolokra is jön a Green Hell

Aki korábban megvette PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra, az díjmentesen frissíthet majd a új verzióra. Ez azért is fontos, mert a korábbi verziók már nem kapnak több frissítést a jövőben.

Itt az Amerika Kapitány: Szép új világ szinkronos előzetese

A jövőre érkező mozi előzetese végre megkapta a magyar szinkront, az új Amerika Kapitány pedig egyszerre fogja a látványos akció és az összeesküvésekre épülő cselekmény jellemezni.

Több mint 500 millió aktív havi felhasználója van a Microsoft videojáték-divíziójának

Egy nemrég közzé tett pénzügyi jelentésből kiderült, hogy ugyan a Microsoft hardveres eladásai még mindig haldokolnak, de a szoftveres, videojáték-divízió köszöni remekül megvan, és jobban szárnyal, mint valaha.

Minecraft - Tetris-DLC érkezik

Meglepő kollaborációnak lehetünk szemtanúi a legújabb Minecraft DLC-ben, melyben a klasszikus puzzle-játék, a Tetris és a kockaépítős kultjáték, a Minecraft találkoznak és egy igazán váratlan megközelítéssel pezsdítik fel a hangulatot.

Perelni fogják a FromSoftware-t

Egy játékos túlságosan is nehéznek találta az Elden Ringet és emiatt perbe szeretne állni a játékot fejlesztő FromSoftware stúdióval, illetve a kiadóval, a Bandai Namcoval.