Transformers Universe - autóból Autobot

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 4.
  • Videó
Link másolása
A mai semmitmondó teaser-hírünk ezúttal a Transformers világában játszódó MMO-ról szól. A három sikeres mozifilm után a Hasbro gondol a gép előtt görnyedő, pattanásos, online játékokat toló fiatalokra is. Szerintük a frencsájz elbír egy masszív internetes címet is. Íme a második előzetes.

Ne gondoljon senki kicsapongó izgalmakra, mindössze annyiról van szó a második Transformers Universe teaserben, hogy egy szép, csillogó verda lassan, de biztosan átalakul egy szép, csillogó robottá. Rémlik valami, hogy a filmekben is erről volt szó - kérdés, hogy egy MMO-ba hogyan sikerül mindezt belepréselni. Nem kell jóstehetségnek születni ahhoz, hogy tudjuk: két szembenálló frakció, saját magunk által testreszabható robotok szerepelnek majd a távoli jövőben megjelenő címben. Várjuk?

10.
10.
Ecneb
én maradok a planet calypsonál, annál jobbat még nem találtak fel és ingyenes, ami kész csoda ahhoz képest amit az ember kap!
9.
9.
noswear
#7: Ja egyetértek főleg úgy hogy tökmind1 mit választasz úgyis az Autobotok nyernek minenféle kiadásban:D (exept: War for Cybertron)
8.
8.
SsjCsoki
Dragon Ball Online !!! az a tuti
de én is gondoltam már Transformers MMOra
7.
7.
Optimus Prime
Már a kipufogóm is tele van a hülye "choose your side" mottóval. 4 éve ezt használják mindenre a film óta.
A bot arca siralom, 7-8 éves fan movie-kban jobbat láttam.
6.
6.
Necreon
#1: És szerinted az lesz? Hát... irigylem az optimizmusod.
5.
5.
Kocsis92
pont a napokban játszottam ki a WFC-t és azon gondolkodtam közben, h simán csinálhatnának egy TF mmo-t :D ha ingyenes lesz egy próbát tuti megér majd részemről
4.
4.
pjoco
Kotor mellett labdába se rúghat majd! :D kiváncsi leszek rá!
3.
3.
g.man580
# A Transformers:War for Cybertron szerintem elég jó játék volt! Ez a videó eddig nem jött be! Majd készőbb ha már mutatnak gameplayt majd el lehet dönteni hogy jó lesz e vagy sem!
2.
2.
ribizly
Hááát... én nem mondom, hogy elvetélt ötlet, de amikor egy sima Transformers játékot nem bírnak jól megcsinálni, akkor miért gondolja bárki, hogy majd egy MMO-t jól fog. Bár a téma adott, sok lehetőség és potencia van benne. Lássuk!
1.
1.
mugen
Majd ha ingyenes lesz kipróbálom. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...