Kilenc perc a felújított System Shockkal

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 28.
  • Videó
Link másolása
A Polygon jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a System Shock felújított változatába. A Night Dive csapata nem viccelt: a klasszikus hangulat visszatér, csupán a látvány lett sokkal modernebb.

Nem csak szimpla feldolgozás lesz a felújított System Shock. A kezelőfelület alaposan megújult, így az újoncok is könnyebben kiigazodnak benne, illetve a látványért immáron a Unity Engine felel. A készítők szerint sokkal teljesebb élményt kapunk, noha a játékmenet és a hangulat egyértelműen az 1994-es klasszikust idézi.

A Polygon kilenc percet nyomult az anyaggal, de holnap rajtol el a projekt Kickstarter-kampánya is, ami mellé egy demót is kapunk, így te is kipróbálhatod a felújított változatot.

A System Shock 2017 folyamán tér vissza PC-n és Xbox One-on.

7.
7.
KopyAti
Francia krémes!!!
Miért marad ki a ps4-es verzió?
Pikácsuba! :/
6.
6.
PAtr0n
#1: Valahogy én is így érzek! Anno kimaradt, de már nem lenne ingerenciám ahhoz a grafikához, mert nekem se az a lényeg, de van egy határ. A videók alapján, viszont engem megvett kilóra, tuti vétel!
5.
5.
Perseus84
Na ezt kiprobalom. Remelem nem rontjak el. Bar meg lesz idejuk kijavitani
2.
2.
PrimYaz00
Nem értem miért erőltetik ezt a kritikán aluli balfaszságot, amit még 1 kontrollerrel sem lehet összehozni... Ennyire direkt mellélőni :D...
1.
1.
suresz
komolyan ezt várom legjobban az összes még meg nem jelent játék közül.
mindig is végig akartam játszani a sístemsokkot, de a dos-os verzió már nagyon régi, nehéz volt benne a haladás. Azért egy darabig elvittem, így a demoban látottak nosztalgiával és újdonsággal együtt hatnak rám. Tuti vétel. Végre végig játszhatom ezt a legendás történetet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...