PlayStation 4-re is jön a System Shock

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Jason Fader, a System Shock projektvezetője a Kickstarteren erősítette meg, hogy az eredeti tervekkel szemben nem csak PC-re és Xbox One-ra, hanem PlayStation 4-re is elkészül az újrázás.

Napokkal ezelőtt jelentettük, hogy remekül áll a System Shock rebootjának Kickstarter-kampánya. Ezt a készítők is látják, ezért úgy döntöttek, hogy a korábban beharangozott PC-s és Xbox One-os premier mellett bevállalják a játék PlayStation 4-es változatát is. Ezt maga a projekt irányítója, Jason Fader erősítette meg a PlayStation Blogon és a Kickstarteren.

Mint elmondta, a PS4-es támogatás mindig is lógott a levegőben, de a Kickstarter-kampány kezdetéig nem kezdtek el egyezkedni a Sonyval. Azonban miután látták, hogy micsoda érdeklődés övezi a játékot, úgy döntöttek, újragondolják korábbi terveiket és mégiscsak elkészítik a Sony gépére a rebootot. Fader egyébként úgy nyilatkozott, hogy valamikor 2018 első negyedévében debütálhat a PS4-es átirat.

Ha egyébként már most szeretnéd látni, mit is várhatsz a projekttől, érdemes futnod egy kört a játék PC-s demójával.

8.
8.
KopyAti
Zsííír, jól van! :)
7.
7.
Extol
#2: Nem bánnám ha már az kerülne terítékre.
5.
5.
zozo76hun
2018? akkor meg nyugodtan lehet aludni parat...
4.
4.
NECROSMOKE
3.
3.
Raam989
Örömteli hír. Csak ne menjen egyik verzió kárára se a plusz munka.
2.
2.
dcba
#1: En orulok ennek, mert anno nem jatszottam veluk, mert ugy voltam vele, h sok az angol szoveg, mostmeg mar az nemmvolna gomd, de a grafikaja a jateknak olyan szinten ocsmany, h mosmtmar nem tudnek vele jatszani, igy en orulok ennek a remakenek, foleg, h az ennyire regi klasszikusoknal ez nem is baj. Aztan majd jon a harom is.
1.
1.
Extol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...