Spinoff-film készül a John Wick világában

  • Írta: szlav
  • 2019. október 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A Lionsgate komoly potenciált érez a John Wick-franchise-ban, hiszen a negyedik rész és a tévésorozat mellett készülőben van egy önálló mellékág is. A Ballerina egy fiatal bérgyilkosnő történetét meséli el.

A Ballerina eredetileg egy önálló akciófilmként indult, azonban miután a Lionsgate megnyerte a produkció jogait, felmerült az ötlet, miszerint a John Wick-filmek univerzumába lehetne ültetni azt. Erről a Hollywood Reporter még két évvel ezelőtt számolt be, de csak most vált hivatalossá, hogy a történet valóban a bérgyilkosokkal teli világban játszódik majd. A stúdió Len Wisemant, az első két Underworld-film rendezőjét kérte fel a direktori pozícióra, a forgatókönyvért pedig Shay Hatten, a John Wick: 3. felvonás - Parabellum írója felel.

A történet (most kapaszkodjatok!) egy balerináról szól, aki fiatal bérgyilkosként bosszúhadjáratra indul, miután lemészárolják a családját. Egyelőre nem tudhatjuk biztosan, hogy a Ballerina pontosan miként kötődik John Wick történetéhez, de ha tippelnünk kellene, akkor a harmadik rész orosz táncművészei körül kezdenénk a nyomozást. A Parabellum cselekményében egyébként több balerina is feltűnik, köztük egy hölgy (a valóságban is ezt a szakmát űző Unity Phelan) pedig egy jelenet során igen központi szerepet kap - lehet, hogy ő lenne a főszereplőnk?

4.
4.
Őrnagy
#2: Íme, itt egy:
A főhös KISCICÁCÁJÁT túszul ejtik gonosz emberek, ezért a főhős mindenkit megöl.
Kiscica még nem volt,asszem.
:D
3.
3.
Ganzer
Tetszik John Wick világa, jöhet ez is.
2.
2.
RangerFox
Ennél eredetibb történetet el sem tudnék képzelni.
1.
1.
B-Shaggy
Örülök, hogy bővítik kicsit a világot. A sorozatot már nagyon várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...