Íme, az Epic Games új ingyenes játéka

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 25.
  • Akció
Link másolása
Mint már megszokhattuk, minden héten kedveskedik nekünk az Epic egy, vagy két ingyenes játékkal. Jelen eset az előbbi kategóriába esik, nézzük meg ezúttal milyen játékot kaptunk!

Augusztus 31-ig van lehetőségünk bezsebelni egy igazán remek stratégiai játékot az Epic platformján. A Homeworld: Deserts of Kharak során átéljük Rachel S’jet történetét, ahogy csapatával együtt nagyobbnál nagyobb kihívásokkal találja szembe magát a sivatag déli részén.

A Blackbird Interactive és a Gearbox Software koprodukciójából megszületett valós idejű stratégia a gyökerekhez nyúl vissza mind sztoriban, mind játékmenetben. Történet szempontjából az eredeti, 1999-es Homeworldnek az előzményéről beszélhetünk, játékmenet felől pedig nem csak csapatainkat kell igazgatnunk a halálos homoktengerek és kanyonok forróságában, de a nyersanyag gazdálkodást is el kell sajátítanunk, ha túl akarjuk élni a történéseket. 

A 2016-ban megjelent játékot vétek lenne kihagyni, főleg ennyire jó áron. RTS fanoknak már-már kötelező darab, és azoknak is megérhet egy próbát, akik még nem, vagy csak nagyon óvatosan kóstoltak bele ebbe a műfajba.

Augusztus 31-én délután 5 órától már nem lesz lehetőségünk ingyenes beszerezni, mert forog tovább a megállíthatatlan rosta és a Cave Story + váltja a helyét. Ha kedvet kaptatok hozzá, itt le tudjátok tölteni.

2.
2.
Spazz Maticus
#1: Ezt most vesszek meg ha értem, mire gondolsz a hírrel kapcsolatban...
1.
1.
Extol
Szánalmas próbálkozás betörni olyan helyre ahová nem valók
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...