Hatalmasat kaszál Robert Downey Jr. az MCU-s visszatérésével

  • Írta: szlav
  • 2024. július 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Vasember meghalt, éljen soká Doctor Doom! Robert Downey Jr. visszatér a Marvel moziverzumához, közben pedig iszonyatmód teletömi a zsebét. A sztár a Russo tesóknál is zsírosabb fizura számíthat.

Az Avengers: Endgame nagy fináléjával Robert Downey Jr. kiiratkozott az MCU-ból, az idei Comic-Conon azonban érkezett a nagy leleplezés: a színész visszatér, mégpedig Doctor Doom álarca mögött. Mindezt persze nem ingyen teszi, a Variety értesülései szerint, pedig olyan rekorder csekkre számíthat, amivel még a Russo testvérek gázsiját is bőven lekörözi.

A cikkből megtudtuk, hogy Joe és Anthony Russo 80 millió dollárt visznek haza az Avengers: Doomsday és az Avengers: Secret Wars rendezéséért. Mindeközben Robert Downey Jr., aki állítólag csakis akkor volt hajlandó visszatérni a Marvelhez, ha a filmjeit a Russo tesók rendezik, még náluk is "jelentősen magasabb" fizetést kap majd. Dollárra pontos összegről nem tudunk, de az biztos, hogy a vaskos alapösszeg mellé a stúdió privát repülős utaztatást, teljeskörű testőri védelmet és egy saját trélerparkot kap a forgatási helyszíneken. Nem rossz kezelés, na.

Mivel az új Avengers-filmek forgatása csak 2025 második felében, Londonban kezdődnek meg, sajnos még hosszú éveket kell várnunk arra, hogy moziban láthassuk őket. Reménykedjünk benne, hogy ezzel az MCU visszatér a korábbi fénykorához, hiszen kár lenne tagadni, hogy épp egy mély gödörből próbál kilábalni a nagy szuperhősös filmuniverzum.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...