Creature Commandos - videón az érkező DCU-s sorozat

Link másolása
A Detective Comics univerzumában játszódó új animációs történet megkapta első bemutatóját, amiben először láthatjuk mozgásban a kemény lényeket, ahogy megindulnak megmenteni a világot.

Nem mondhatni, hogy egyedi ötletre építkezik az új DC-univerzumban játszódó animációs sorozat, amiben börtöntöltelékek kapnak kritikus fontosságú küldetést a világ megmentése érdekében, ezúttal kegyetlen nem evilági lényekre vár a faladata, hogy legyőzzék a gonosz erőket (persze, nem magukat).

A karakterek J. M. DeMatteis és Pat Broderick 1980-ban bemutatott Weird War Tales képregényben jelentek, majd 2000-ben önálló füzetet is kaptak. Az érkező animációs sorozat megkapta első trailerét, amiben röviden megismerhetjük a főbb szereplőket, a történet hangulatát; egy kis Galaxis Őrzői-utánérzés nem meglepő, tudva, hogy a project mögött James Gunn áll, aki épp próbálja a DC-t kihozni a gödörből. Brutalitásban, poénokban nem lesz hiány, a szinkron is minőséginek ígérkezik, olyan színészek csatlakoztak a produkcióhoz, mint Anya Chalotra (The Witcher, Unknown 9) vagy David Harbour (The Stranger Things, Alone in the Dark).

A Creature Commandos a Max streamingszolgáltatásába érkezik, december 5-én lesz a premier és január 16-án a 7. résszel ér véget az első évad.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...