Heroes of Might and Magic 6 - magyar fejlesztőkkel

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Kicsit idő előtt szivárgott ki a bejelentés, melynek azt hiszem sok magyar játékos örülni fog: készül a Heroes-sorozat új része, ráadásul hazánk fiainak garázsában. A Black Hole teljes erővel dolgozik a sorozat feltámasztásán, a képek és a teaser alapján jó úton haladnak.

Az Armies of Exigo és a Warhammer: Mark of Chaos fejlesztői, a magyar Black Hole Entertainment titokban már egy ideje a Heroes of Might and Magic folytatásán dolgozik. A bejelentést valószínűleg megkapjuk a GamesCom alatt, ám addig is befutottak az első képek és egy cinematic trailer is.


A Ubisoft valószínűleg komoly terveket dédelget a Might and Magic márkával, ennek eredményeképpen, s a megújulást reprezentálandó a játék nevét is kicsit át fogják variálni: pletykák szerint HoMM helyett MMH, vagyin Might and Magic Heroes 6 néven érkezik majd a kicsike. A felbukkant képeket megtekinthetitek a galériában (a képre kattintva), illetve a kiszivárgott előzetest megtaláljátok egy ismeretlen írásjeleket alkalmazó földöntúli oldalon, addig is, amíg nem lesz belőle valami jobb minőségű verzió.

A GameScom alatt biztos, hogy többet megtudunk majd az anyagról, maradjatok velünk a következő napokban!

24.
24.
bitbandita
no lám, Andrew Vajnának mi mindenben benne van a keze...
23.
23.
Blint19
Ez a játék a legvadabb rémálmom...
22.
22.
sunstreaker
ideje volt már, hogy bejelntsék, jójáték lesz, ez biztos
21.
21.
adikas21
19: Mond ,hogy Dark Messiah Of Might And Magic2 játékról beszéltek,eddigi legjob amivel valaha játszottam,fel se tudom fogni,hogy csak nekem tetszett,tetszik ennyire vagy a készítők ilyen hülyék ,hogy nem folytatják.
(Azon kevés játékok egyiket amit eredetiben megvettem megjelenéskor)
19.
19.
InGen
#17: Elképzelhető, hogy készül még más Might & Magic játék is, de egyelőre nem tudni.
18.
18.
dareal
a heroes sorozatot mindig imádtam, a hozzá kapcsolható might and magic rpg-t szintén. jó lenne a 2 szériának egy tökös, ízig-vérig fullos és modern vérfrissítés.
17.
17.
Runciter
a képek egyelőre nem mondanak sokat, gondolom a kezelőfelület sem fog teljesen ígymaradni.
de akkor az mmorpg néhány hete csak kacsa volt, mint ahogy azok a feltételezések is, hogy nem új Heroes, hanem új Might & Magic játékot fejlesztenek?
16.
16.
Runciter
#15: mit "hasonlít a Disciplesre"? :D
okoska, a Disciples egy nyilvánvaló Heroes-klón. :D
gondolom, a budmil meg hasonlít a budmillre...
15.
15.
adikas21
Én is szeretem,hasonlit a Discipleshez
14.
14.
namohr
Az V is nagy sikert aratott nálam is, nagyon hangulatos fantasy világ lenyűgözött és sokat játszottam vele online is!
13.
13.
altF4
Ez az!Végre jön az új heroes!!!!Most ezt a játékot várom a legjobban.A legjobb stratégia!(legalábbis nálam...)
12.
12.
iNKARNATE
#7: Nyilván nekem is a harmadik rész a kedvencem de mivel a 2-t is toltam és a 3 demójának megjelenése óta toltam, kicsit kezdett unalmassá válni az utóbbi időben. Az 5. rész (ami szerencsére nem teljesen remake), hiszen ott a skilltree, a monster képességek, a fakciók egyedi mechanizmusa - ezek mind-mind megkavarták picit az állóvizet. Eleinte nagyon rühelltem az ötös részt, de adni kell neki mégegy esélyt, és ottvan benne a tartalom :)

A 6-ossal kapcsolatban: eltűnt minden báj/rajzfilmesség ami a korábbi részeket jellemezte - ezt meglátjuk jó-e vagy sem, mindenesetre a harc képernyő és az ottani design állatnak tűnik. Az adventuring map viszont kicsit gyengus szerintem, túlzottan lekerekített és nem egységes még a design. De mivel ez valami alfa lehet, valószínűleg megoldják.
10.
10.
adikas21
Jó lenne egy Mark of Chaos 2, is.Nem is tudtam ,hogy magyarok fejlesztették,egyik kedvenc játékom.
9.
9.
mephi
Bizakodó vagyok. Ha jól sikerül a játék a Black Hole még nagyobb figyelmet kaphatna.
8.
8.
Daetnas
#7: Igen, de az választható volt, nem kötelez rá a játék.
Olyan mint a Dragon Age-ben a buzi románc-szál... :D
7.
7.
Quent1n
#6: Az 5 a 3 remake-je akart lenni de nem lett az igazi. Én kezdek félni egy újabb Ubi-s Heroes-tól az az igazság. A hangulat ami a Heroes 3-ban annyira zseniális volt egyre inkább elenyészik. 3D meg csicsa az van, de még mindig a 3-al tolják a legszívesebben a Heroes fanok. Ez se véletlen. Ez a névváltoztatás meg 1 baromság szvsz semmi értelme nincs. A 3 varázslatos atmoszféráját nem hiszem, hogy hozni fogja.


Daetnas: Én meg pont azt nem remélem. :) A 4et amiatt utáltam rettenetesen, hogy totál szét lehetett szedni a csapatokat és mindenki ott kóborolhatott a pályán.
6.
6.
Dante
Nekem így elsőre tetszik...szép nagyon és ha a feelinget hozza akkor rendben van minden:D de azért remélem h a grafikán kívül is lesz megújulás mert az 5 nem mondom h rossz volt de többet vártam...ebből a pár képből viszont nem tudni még h mi változik a játékmenetben...egy biztos...szép!!!!
5.
5.
Daetnas
Nagyszerű hír. Én kicsit azt remélem, hogy a HoMaM IV-re fog hajazni,ahol a hősök voltak kihangsúlyozva. Ez az RPG sorozat párhuzamos megújulása miatt így lehet ebben a játékban is.
4.
4.
abydos
További jó híreket várunk :)
3.
3.
NinjaNorb
WÁÁHÁÁHÁHHÁHÁHÁHÁHÁ!!! VÉGRE ÚJ RÉÉSZ:D
2.
2.
Dark_Temptation
nagyon jól néz ki :) alig várom :P
1.
1.
wildláma
ááááááá nagyon várós :D nincs is jobb mint egy Heroes hot-seat parti :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...