E3 2013: Traileren az Alien Rage

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 18.
  • Videó
Link másolása
Még egy elmaradásunkat pótoljuk, ez pedig a City Interactive gondozásában készülő Alien Rage gameplay előzetese. Igazi hentparádéval van dolgunk, amely még jól is elsülhet, ha adunk neki egy esélyt.

A korábban Alien Fear névre keresztelt lövölde első ránézésre a Bulletstormra emlékeztet. Különösebb recept nincs, csupán az idegeneket kell lőnünk, ahogy a csövön kifér. A fifikás killek után pontokat kapunk, amikkel aztán elhenceghetünk a barátaink előtt. Ha igazán non-stop shooterre vágysz, nézz bele!

Az Alien Rage PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Xbox One-ra jelenik meg. Igen, a PS4 kimarad a szórásból. Megjelenési dátum még nincs.

13.
13.
Dreadlox
#5: de közelsem olyan rossz mint 5 éve:D
12.
12.
moonborn
Nem lesz ez olyan rossz azért,feltéve ha idén megjelenik
11.
11.
PaprikaJancsi
Biztos, hogy rossz játék lesz, mivel má egy csomó CI játékban láttam az esélyt és mind elbukott.
10.
10.
BrendOoN
8.
8.
KeXxX
#7: ja, készülhetne már a folytatás!

Nekem eddig tetszik ez a játék, lehetne még valami képesség benne meg egy-két fejtörő vagy vmi mert így hamar unalomba fog fulladni.
7.
7.
dBLOOD
A Bulletstormnak egy FPS-hez képest elég komoly története volt.
6.
6.
DON GONDOCS
Game of the year gyanús. Amúgymeg egynek jó lesz ez. kérdés milyen áron?
5.
5.
Scoo
#4: A videó nem cáfol rá. Eddig közepes amit látunk.
4.
4.
ilor14
Nem értem miért kell leírni egy játékot csak azért,mert egy olyan cég csinálja ami eddig csak szar játékokat csinált.. Egyszer megfognak változni ők is :P
3.
3.
TBO0
Ki nem állhatom ezeket a mai pontszámolgatós játékokat. Miért kell minden másodpercben felugrania a "HECCSAT" szövegnek? Régen még jók voltak, de ma már.. Sajnos tény, hogy a City Interactive játékai kritikán aluliak, úgy érzem ez sem fog kilógni a sorból. :)
2.
2.
Moltes
#1: En a citys jatekokra mar ra se tudok nezni..... nekem ez a jatek egy QUAKE 3. Nekem teljesen ugyan azt a hatast keltette.
1.
1.
savior10
Ez egész jónak tűnik ha lesz benne közelharc meg valami speckó képesség akkor még jobb lenne bár ezt ugye nem láthattuk most. Csak az a baj,hogy a City Interactive-ban más sokszor csalódtunk ezért még egy kicsit bizonytalan vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...