Bejelentésre készül idén a Blizzard?

  • Írta: fojesz
  • 2014. május 11.
  • Pletyka
Link másolása
Egy LinkedIn-profil alapján elképzelhető, hogy a Blizzard idén új bejelentéssel szolgál, és ha minden igaz, egy olyan játékról hullhat majd le a lepel, amelyről még nem is hallottunk korábban.

A mindig szemfüles Superannuation találata szerint a Blizzard idén új bejelentéssel rukkolhat elő: történetesen a fejlesztőcég egyik munkatársának LinkedIn-profilja árulta el, hogy az úriember egy "szupertitkos projekten dolgozik a csapatnál, amit 2014-ben leplezhetnek le". A profilt azóta törölték, egy képet viszont sikerült róla szereznünk:

A kérdés adott: mit jelent be a Blizzard? Ha azt nézzük, a csapat még gőzerővel dolgozik a World of Warcraft új kiegészítőjén, a Heroes of the Stormon és a Diablo III (illetve a kiegészítő) újgenerációs konzolos változatain, munkája tehát van bőven, de még mindig adós a StarCraft II utolsó adalékával is.

Ez lehetne az első tippünk, az életrajzban emlegetett "szupertitkos" projektről viszont feltételezhetjük, hogy egy olyan címet takar, amiről eddig még nem nagyon beszélt a Blizzard. Ott van például a régóta készülő Titan, amit nemrég alaposan átalakítottak, és ami a Superannution tippje már nem is MMO-nak készül. Ez lenne a nagy bejelentés?

Akárhogy is, idén novemberben BlizzCon lesz, a Blizzard jó eséllyel ott durrantja majd el a petárdáit.

20.
20.
Lorthirash
#16: Pont attól jó hogy gyors a játékmenet (szerintem).
Egyébként meg Wc3 se volt egy lassú játék bár más volt picit valóban én szeretem mindkettőt.
Szerintem a "TITAN" lesz a hír
19.
19.
Moltes
#17: OHHOHOOO ilyenrol talan csak almodni merhetunk :) de valoban isteni otlet lenne gy warcraft 4, csak mi legyen a story? gondolom ezen ok is elgondolkoztak es mondtak hogy 'nemnem akkor inkabb uj wow kieg'.
18.
18.
hahota
16.
16.
imchristailor
Oooh ne is mondjátok, wc3-ban simán huntop10-ben voltam, de ez az sc2 túl gyors és valahogy nem az igazi, szóval szívesen gyepálnék megint egy jó warcraftban :D
15.
15.
Yetikoma
Igazán ideje lenne valamit kapni a titánról is... márcsak azért mert bejelentés után még öt évet csiszolgatják majd az tuit.
14.
14.
toriell
Warcraft 3 folytatásnak de örülnék :)...
13.
13.
Szelenas
Hát ha top-secret, akkor nem Sc2 kieg nem is wow, diablo,hs vagy hots. Mivel azok nem igazán top-secretek.
12.
12.
Kreto
Ha nagyon tippelnem kéne bejelentik a D3 új kiegét + a moba megjelenését. De remélem nem lesz igazam és valami igazán érdekessel hozakodnak elő
11.
11.
Juha
Lost Vikings :-) most etették be a jónépet az ingyenes eredetivel a napokban :-)
10.
10.
Chrysh
#8: +1, köszi, nem jutott eszembe a címe
9.
9.
Chrysh
#6: Vagy egy új kiegészítő,jah az is szomorú lenne :D
8.
8.
Sun9us
7.
7.
Chrysh
Én Hearthstone-ra tippelek, vagy az SC2 "protoss" köv. részére, de az előbbi esetben roppantul le leszek lombozva, mert nem érdekel :D
6.
6.
daknine
mindenki reménykedik egy jó játékon, aztán megint csak egy wowos kiegészítőt fognak bejelenteni
5.
5.
turleysqt
4.
4.
belaman
ő a villámló artista wowéknál?
3.
3.
Ecneb
#2: Bár az lenne!
Vagy ingyenes D3, vagy Warcracft 4 (drukkolok), lehet valamilyen Titan és Talán StarCraft. Vagy, ha teljesen jó, akkor egy új, még ismeretlen, minden eddigitől eltérő játékot jelentenek be.
2.
2.
Peterbaan
100%, hogy nem a Warcraft 4 lesz, de bár az lenne...
1.
1.
_Botika_
Kiváncsi vagyok melyik lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...