E3 2014: Játékadaptációt kap a Falling Skies

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Egymás sarkát tapossák a TV-sorozatokból készült videojátékok: Defiance, The Walking Dead - csak hogy néhányat említsünk. A TNT-n futó Falling Skies is megkapja a saját adaptációját.

Tavaly augusztus óta tudjuk, hogy érkezik a Falling Skies játékadaptációja. A kiadásért felelős Dark Orbit végre lerántotta a leplet az alkotásról, amely ősszel jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii U-ra. Műfaját tekintve RPG-elemekkel megspékelt taktikai stratégiával van dolgunk.

A történet szerint idegenek szállták meg a Földet, és lemészárolták az emberiség nagy részét. Mi egy kisebb túlélőcsoport parancsnokát irányítjuk, feladatunk az ellenállás és a bolygó megmentése. A fejlesztők rendkívül addiktív, stratégiaalapú játékmenetet ígérnek, ráadásul a TV-sorozat szereplőivel is találkozunk a történet során - az ismerős színészek a szinkronból is kivették a részüket.

Több száz, képességet fejlesztő felszerelést nyithatunk meg az előrehaladásunk során, a feladatokat többféleképpen is megoldhatjuk, amely remek újrajátszhatósági értékkel kecsegtet. Az ellenség intelligenciája dinamikus, valamint a térképek elrendezése is véletlenszerű.

A Stephen Spielberg közreműködésével és Noah Wyle főszereplésével készült Falling Skies negyedik évada június 22-én indul a TNT-n.

9.
9.
Haribo01
#8: Juha asszem akkor bearanyozom a napod! Ugyanis a nyáron fog kijönni a Firefly játék: https://keepflying.com/ illetve a facebookon is rákereshetsz hogy Firefly Online Game. Elvileg rendesen lehet majd nyomulni az űrhajóval, leszállni a különböző bolygókra, csapatot toborozni munkákat elvállalni, űrhajókat venni fejleszteni. Szemezgess :D

Ami pedig a Falling Skies-t illeti, én szeretem a sorozatot, de nem látom értelmét ebből is játékot csinálni. Szerintem ez a játék ha ki is jön maximum egy pár napos hetes kis muslinca lesz. Ha van olyan hülye aki beleölje a pénzét, hát tegye. Én inkább az eredeti játékötleteket szeretem. Inkább legyen egy játékból sorozat vagy film, mint fordítva :)
8.
8.
Juha
Most néztem meg x-edjére a Firefly c. Sorozatot, abból kellene egy jó játékot készíteni, ha a sorozatot már elkaszálták vmi barmok.

Most gondolkozom, hogy indítok egy kickstarter kampányt az ötletekkel, aztán ha az bejön (mert biztos bejönne, sok rajongó van), akkor indítok mégegyet, hogy kifizethessem a megfelelö fejlesztögárdát, és earlyaccessben mindenki tudná tovább támogatni a késöbbiekben.

Komolyan mondom, ha idöm engedné csinálnám az ilyen f*szságokat, utána meg ülhetnék a babérokon, ha bejön, ha meg nem, akkor mondhatnám, hogy a kivitelezés volt rossz...:-)
7.
7.
#3: Teljesen egyetértek veled XD
6.
6.
5.
5.
De nehogy már ilyen szar játékot dobjanak piacra.
A sorozatot nagyon szeretem.
Ez a moslék inkább kuka mint hogy megjelenjen.
A sorozatból brutális jó játékot lehetne csinálni.
Ezek a fejlesztők nem hallottak még a ue4 motorról amivel gyönyörű játékokat lehet készíteni?
Nem eget verő összegért tudnák bérelni.

4.
4.
Giggsy
És a mellékelt képek a PlayStation2-es verzióból vannak?

Amúgy nem tudom, hogy a Falling Skies-ból megéri-e játékot csinálni. Az első évadát láttam, az nem igazán győzött meg róla. Epizódonként 25 perc lényegi esemény, 15 perc érdektelen lamentálás az apokalipszis utáni világban való túlélés nehézségeiről. És a háttér sem érdekesebb, mint bármely huszadrangú: "a marslakók elfoglalták a Földet" sztorié.
3.
3.
Cipo3
S teljesen meg fognak döbbenni, hogy ez megbukott. "De mért bukott meg nem is értem?" Mért nem szerződtetnek egy 10 éves diákot aki odamegy és ránéz és megmondja, hogy ez szar. Visszahozná az a két tábla csoki az árát.
2.
2.
Matt8888
Hát inkább úgy az egész :D
1.
1.
Cristiano
elég borzasztó grafika :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...